MUDr. Blanka Lukešová

Praktický lékař Více

Litvínov 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Jedličkova 1167, Litvínov 43601

• N

Nejlepší doktorka, co znám. Sice v čekárně zestárnete, ale vyplatí si počkat. Milá, empatická a vždy Vám pomůže.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný  •

• E

Mohu jen doporučit je to skvělá doktorka, která jedná jen v dobrém, aby člověku pomohla jak po fyzické, tak i po psychické stránce. O své pacienty se stará skvěle.

• jiné místo Jiný  •

• E

Velmi pečlivá, hodná a profesionál ,stará se o celou naší rodinu a všichni jsme spokojený.Moc děkujeme

• lidská a hlavně,pečlivá

• Dnes jsem se u paní doktorky byla zaregistrovat a převést si k ní kartu. Vzbuzuje důvěru, člověk se jí se vším svěří a ona ho trpělivě vyslechne. Pak předepíše lék a zase trpělivě vysvětlí , co je to za lék a jak bude účinkovat . Ano, čekací doba je delší, ale kdo jde k lékaři jen, když ho nevyhnutelně potřebuje jistě si rád počká. Možná by se to dalo řešit tak, že by jeden den v týdnu odpoledne brala pacienty jen na objednávku .

nejlepsi

Jsem s paní doktorkou spokojená. Je milá,ochotná a umí naslouchat. Děkuji :-)

Lékařka jako odborník dobrá, ovšem čekací doba příšerná, neboť geronti se jí chodí vypovídat a paní doktorka je hodná a naslouchá. Jsou ovšem také pracující, kteří čas nemají. Myslím, že by to mělo více "odsejpat" . Nová zastupující lékařka po dobu nemoci je super. Nevykecává se a je to rychlejší. Děkujeme. K.

• R

Paní lékařka si udělá na každého pacienta čas , vyslechne ho , má pro jeho bolístka , ať na těle či na duši pochopení a snaží se pomoci .

• Velice pečlivá paní doktorka, navíc velice vnímavá pro všechny "bolesti" pacienta.Na každého si udělá čas a kdykoliv přijde i na návštěvu.Nic nedělá jenom "jako".Doporučuje ji celá naše rodina.