Opletalova 276, Ústí nad Labem 40331
PJ
Paní doktorka je skvělou profesioální lékařkou, chodím k ní přes 30 let a velmi si ji vážím. Vždycky mně i manželovi pomohla, poradila, příp. napsala doporučení. Nemá ráda simulanty. Je pravda, že se někdy déle čeká, ale při narvané ordinaci není divu.
• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •
Adriana
Paní doktorka je naprosto katastrofální. Nikdy mi nepomohla, vždy sem si musela sehnat nejaka doporuceni k jinym lekarum. Mela sem priznaky boreliozy a chtela sem po ni nechat udelat testy, tak sem byla osočena co si co sama čtu na internetu a bla bla, musela sem pres zname si nechat udelat krevni testy v praze, kde mi byla zjistena a hned lecena borelioza. Ted po 3 letech znovu citim priznaky a doktorka zas neochotna. Asi už by urcite mela jit do duchodu. I když tohle trvá nekolik let, priznam se, ze sem byla lina shanet nekoho jineho. Ale ted uz musim. Protoze do budoucna je schopna prehlidnout nejakou vaznou nemoc.
• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
tomas
Pro tuto lékařku je hodnocení velmi slabí moc přehodnocené, někdo jako je tato lékařka by vůbec neměl pracovat s lidmi, navíc umí říct maximálně "tak si kupte paralen" když jsem přišel, že jsem měl klíšě a pravděpodobně ho přetrhl tak se podívala asi ze 3 metrů a řekla já tam nic nevidím. Pro tuto lékařku nemám slušných slov. V žádném případě nedoporučuji raději se léčit sám než jít k ní jeikož on může člověku jedině ublížit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
musilaci
Pokud nemusím, tak k ní nejdu. Radši používám přírodní doplňky, které mám už léta vyzkoušené, což se jí samozřejmě nelíbí a dává mi to najevo. Chodím k ní pouze kvůli sestřičce, která se mě i před doktorkou dokáže zastat. Jeden její výrok za všechny, když jsem chtěla na operaci křečových žil:
..."v těle má zůstat všechno, co tam narostlo"...už delší dobu uvažuju o změně lékaře.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je vynikající diagnostik. Vždy včas pozná příčinu onemocnění a pokud to lze, léčí sama, či posílá na specializované pracoviště. Tím mně i dalším několikrát zachránila život, či alespoň pomohla od obtíží.
Že se příliš nebaví o zbytečnostech, s hypochondry a simulanty? Podívejte se do čekárny! Vždy plná, přes osočující až nenávistná hodnocení jmenovaných zde!
I za ten neústupný postoj vůči hypochondrům, simulantům a různým neurvalcům si jí vážím. Ať nás v Neštěmicích ještě dlouho léčí!• • •
Chodim k paní doktorce již leta let a jsem naprosto spokojená.
K paní doktorce chodím asi 6 let a jsem velice spokojená. Je pečlivá a vždy umí poradit.Jako jediná na světě mi pomohla s léčbou oparů, na které od dětství trpím a vždy byly mou noční můrou, což už dávno, právě díky ní není pravda. Za to jí patří velké díky!!!!!!!!!! Navíc je velice příjemná a to platí i pro sestřičku.
Já k paní doktorce chodím sedm let a jsem velmi spokojená,doporučila jsem jí i dcerám a jsou také spokojené,čekací doba je opravdu delší,ale vždy mi vše vysvětlí a to nějaký čas zabere.Sestřička je velmi příjemná a ochotná.
Paní doktorka mně zatím vždycky pomohla, nemám s ní jediný problém. Sice jsem dříve k OL nemusela téměř chodit, ale její péči jsem ocenila v době, kdy jsem na tom nebyla zdravotně příliš dobře. Jakékoliv vyšetření nebyl problém, byla jsem spokojená. Ano, čekací doba je opravdu šílená, ale co naplat, vím, že s tím musím počítat.
S paní doktorkou mám jen ty nejhorší zkušenosti. Je neochotná, pomalá. Nechtěla mi napsat doporučení na ORL, s tím, že mi nic není. Na ORL mi pak byla nalezena cysta. Čekací doba v čekárně je neúměrně dlouhá. Často se se sestřičkou příp. s nějakou návštěvou zavřou a povídají o soukromých věcech, klidně i 20 min. Jinak sestřička je ochotná, milá.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní