Jívavská 20, Šternberk 78501
Hledám jiného ORL lékaře.. dlouhotrvající problémy s ušima a závěr.. krční páteř
I
IJ
Paní doktorka neordinuje od 7 hod, přijde až v 8 hodin a dost dlouho trvá, než vezme prvního pacienta.
Byla jsem tam kvůli vyšetření dutin, protože jsem si dala vytrhnout zub, ale bolesti nepřestaly, poslala mě na RTG, kde nic neviděla, tak pravila, že to mám od krční páteře. Na RTG nález byl, ona když to nezvládá, tak je to od "krční páteře". Praktickým lékařem mě byl doporučen lékař jiný, takže se léčím ve Vojenské nemocnici v Olomouci a po vyšetření na MR mě asi nečeká nic pěkného, jestli můžete, léčbu svěřte jinému lékaři.• Odborný lékař ORL, alergologie • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Magda Janulíková
Oba synové trpí roky tvorbou hlenu, žádné stěry, žádné krevní odběry - koukla do nosu a prohlásila, že musí smrkat. Nu a vyfasovali jsme sprej do nosu a problémy jsou stále. Patnáctiletý a sedmnáctiletý synové opravdu nevědí, že mají smrkat.... Neřeší příčinu, žádná snaha vůbec něco řešit. Vytočili jsme se a hledáme dál někoho normálního.
Pavel Kadlčík
Lékařka příjemná ochotná a profesionální, velmi příjemná i sestřička
• Odborný lékař ORL, alergologie • Jiný •
jaroslav.palus
Paní docentka je velmi nepříjemná, nervózní. Po prodělané silné viróze diagnostikovala jako příčinu bolestí dutin problémy s krční páteří. Hrůza, nedoporučuji!!!
• Odborný lékař ORL, alergologie • bolesti dutin •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
K lekarce jsem byla poslana se svym 3,5 letym synem na vystreni nosni mandle, s tim ze syn uz nekolik mesicu huhna, ma opakovane hutne rymy, smrdi mu z pusy a v noci ma decove pauzy, lekarka to uzavrela jako lehce zvetsena nosni mandle a kontrola za 4 mesice, dechove pauzy jsou pry normalni, nepreji zadne mamince videt sve dite jak se nemuze v noci poradne nadechnout!! Tenhle zaver se me ani nasi pediatricce nelibil, do tydne jsme sli k jinemu lekari, po vysetreni nam doporucil mandli vyndat, nyni je syn po odstraneni, mandle byla obrovska, par dnu po vykonu je syn bez veskerych problemu, k tehle arogantni lekarce uz nikdy vic!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Hanka
Paní docentka je obrovská kapacita na svém místě. Řešila jsem s pražskou ORL doktorkou dlouhotrvající problém se zanícenými krčními mandlemi (vypadávaly mi z nich čepy) + na jedné mandli jsem měla velký absces (bílá skvrna), podle pražské doktorky byl absces neodstranitelný a čepy se daly řešit vlastním vymačkáváním mandlí + případně budoucím vytržením mandlí. Paní docentka mi absces na místě odstranila během několika vteřin a bezbolestně, provedla výplach mandlí (na který se ještě párkrát dostavím) a vymačkávání mandlí mi důrazně nedoporučila. Je to už podruhé, co mi krční mandle "zachránila" před vytržením. Přístup má výborný.
Jakub
Možná je to dobrá doktorka,ale mě a mé děti nikdy nevýlečila.Jen jsme si poseděli od 8,00 do 10,30 v čekárně a zjistili jsme,že výplach krku tomu pomůže.Obrátil jsem se na lékaře v Olomouci a ten vyléčil obě mé děti.Sousedův syn zneužívá návštěvní dny a chodí k paní doktorce jen posedět a pro omluvenku.Do hodnocení mi přišla upomínka,že se jedná o pacienty,kteří se léčí.Ale já sám se léčil u paní doktorky a vůbec nepomohla.Začal jsem jezdit do Olomouce a vzal jsem tam i mé děti a zázrakem dětí se uzdravuji.Nemusí se bát,že příjdou o krční mandle.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Rudolf Č. Dvorce
Doktorka výborná, špatná organizace čekárny. Strávil jsem tam 3 hod čekáním na výsledky jako 5, ve skutečnosti 12 a když jsem měl jít na řadu vyšla sestra a chtěla po nás další strpení kvůli pacientům co chodí bočními dveřmi,dosti jsem byl naštvaný.
Kvůli par minutám u doktorky strávené 3 hodiny v čekárně s neustálím předbíháním lidí, které sestra vezme.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
petraulman
k paní docentce Polcrové chodím s dětmi léta..vždy byla ochotná, vstřícná a k malým pacientům milá..Její zkušenosti převyšují jiné lékaře z ORL, takže já ji všem vřele doporučuji...