Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Individuální psychoterapie • 900 Kč
Online psychoterapie • 900 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíZkušenosti
O mně
Dobrý den. Nabízím psychoterapeutickou péči pro lidi s akutní nebo dlouhodobou životní zátěží. Psychoterapii vnímám jako doprovázení klienta v určitém...
Specializace
900 Kč
Soukromá ordinace
4 názory pacientů
Mirka M.
Všem, kteří se rozhodnou vyhledat terapeuta, přeji stejné štěstí, jako jsem měla já, když jsem našla paní Božoňovou. Naprosto profesionální přístup, moc milé jednání, empatie, umění naslouchat a navést správným směrem. Díky terapiím pod jejím vedením v moc příjemném prostředí se pokaždé cítím mnohem lépe. Nikdy nepřestanu být vděčná za její pomoc.
M.
Super zkušenost. Paní Božoňová je velmi příjemná a rozumněla mi. Jsem ráda, že jsem navštívila právě ji.
Nikol D.
Děkuji paní psychoterapeutce za milý přístup a komunikaci. Je to odborník, který vykonává svou práci s radostí, což se jistě odráží na výsledcích pacientů. Děkuji za úžasnou zkušenost, pomoc a ochotu. Neměnila bych.
P.
Paní Božoňová je člověk na správném místě, který má empatii a zdravé názory. Je vnímavá a chápe, jak se člověk v jisté situaci cítí. Je nápomocná, vytvoří pro Vás cestu, která pomáhá. Cítila jsem se s ní velmi dobře. Vždy pro mě bude ta nejlepší.
Děkuji za ni.
O mně
Specializace
- psychoterapie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.