Praktický lékař pro dospělé

Opavská 48, Krnov 79401

• S

S paní doktorkou mám velmi dobré zkušenosti, umí naslouchat, poradit a hlavně pochopit. Je dobré mít někoho, komu se můžu se svými nejen zdravotními problémy svěřit.Myslím , že vše souvisí se vším, jako zdraví s psychikou apod.

• B

s paní doktorkou nemám nejmenší problém,když něco potřebuji staší zavolat a je vždy ochotná a obětavá pomoci ať už slovem nebo osobním příjezdem na místo ... a za to ji děkuji :-)

• Milá, ochotná, vstřícná. Co víc dodat.

• Vlídná, vstřícná, chápavá a hlavně odborník na svém místě.

• Jsem s paní doktorkou velice spokojená. Takovou péči a lidský přístup jsem snad ještě nikde nezažila. Nemluvě o zkušenostech a praxi. Díky paní doktorce mám zase chuť bojovat s nemocí, jejiž další zhoršování se po špatné léčbě zastavilo až po jejim zásahu v nemocnici a změně léčby. Můžu srovnávat s jinou praktickou lékařkou, jejiž přístup mě připravil o poslední síly a nervy, což není stav vhodný pro úspěšný boj s nemocí.

• H

Bezvadná,umí poradit!

Velká spokojenost

• Doporučuji

• E

s paní doktorkou jsem naprosto spokojená,pomohla mi když mi v nemocnici nevyšli vstříc a díky ní jsem mezi vámi.

• Velmi dobrá lékařka vztřícná mám k ní důvěru