Nemocnice Rakovník

Dukelských hrdinů 200, Rakovník

Je to člověk na správném místě.Je perfektni lékařka-pokaždé mi pomohla a vyléčila.Jsem ráda že ji mám.

Naprosto perfektní lékařka, která mnohokrát pomohla mně i naší rodině. Slova chvály to nikdy nedokáží vystihnout tak, jak to cítím. Každopádně děkuji a vřele všem doporučuji!

Ráda bych se přidala ke kladnému hodnocení lékařky. Neznám lepší lékařku, vždy mi pomohla. Je uznávána i odborníky v Praze - přesto, že mne přesně diagnostikovala, navštěvuji specialistu v Praze, který ji velmi chválil
    za její odbornost v počátku mé nemoci. Jsem moc ráda, že existují takoví doktoři a moc Vám paní doktorko děkuji. Jitka K.

• S

Nejlepší lékařka jakou jsem kdy poznal.Je velmi svědomitá a má velmi vřelý vztah k pacientům.Proto taky má ordinaci stále plnou.Díky za její léčbu.Doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Velmi paní doktorku doporučuji, nejen, že je skvělý diagnostik, ale velmi mi podržela ve velmi náročných situacích. Děkuji Vám paní doktorko. Jste můj anděl strážný a mám k Vám 100 % důvěru.

• Je to nejlepší lékařka jakou jsem poznal. Je velmi svědomitá, má velmi přátelský
    vztah k pacientovi a dokáže velmi přesně stanovit diagnozu. Za tuto svoji poctivou práci a vřelý přístup k pacientům by jistě zasluhovala ocenění na celostátní úrovni jako nejlepší praktická lékařka .
    Díky vážená paní doktorko za Vaši svědomitou práci.
    Rozhodně doporučuji !!!

• Vynikající lékařka
    Děkuji za včasnou dignostiku, a za přístup k celé naší rodině.

• Vážená paní doktorka Semelková je výtečná lékařka a také můj skvělý
    ANDĚL STRÁŽNÝ !! Je velmi obětavá, pozorná k pacientům a má ohromný zájem
    každému pomoci v jeho problémech. Nejlepší lékařka jakou jsem kdy poznal.
    Moc děkuji paní doktorko.

• MUDr. Zoja Semelková je skutečně "Paní doktorka",královna mezi všemi lékaři, které kdy naše rodina poznala a to nejen v Rakovníku!!!! rakovnická MUDr. Věra Pochmonová,která je dle hodnocení na zcela opačném konci okresní stupnice mi svým léčením-neléčením pohřbila maminku, a pravděpodobně totéž by se jí bylo podařilo u tatínka,kdyby sem včas nepřešel. Jen tak byl správně diagnostikován a léčen. Nepřestanu jí nikdy blahořečit, a přát stálé zdraví a energii. Zenna

• Jedná se o velmi kladný přístup k pacientům