MUDr. Zdeňka Kůrková

Poliklinika Milevsko

Jeřábkova 158,, Milevsko 399 01

4 názory

• I

Chodím k paní doktorce se všemi třemi dětmi a nemůžu si na ni stěžovat. Někdy si nechám zopakovat co říká, ale rozhodně to není něco strašného a naopak o děti se stará pečlivě (nekdy až přepečlivě) a cokoli potřebuju,vždy vyjde vstříc.

• Ja jsem chodila k pani doktorce uz jako male dite, vzdy byla moc ochotna a pecliva, dnes u ni mam zaregistrovane i obe male deti.Na jeji rychlejsi mluveni jsem si uz zvykla a kdyztak se vzdy zeptam, kdyz nerozumim a ona mi vse zopakuje.Techto peclivych doktoru uz moc neni, diky stehovani jsem jich se svymi detmi vyzkousela vice a MUDr.Kurkovou jen doporucuji.

• T

U paní doktorky jsem byla s dcerou jednou, když neordinoval náš stálý lékař. Odcházela jsem, aniž bych věděla, co má malá vlastně za nemoc. Paní doktorka si ťukala vše na stroji a mezitím si něco naprosto nesrozumitelně mumlala. Měla jsem podezření na angínu, což se nepotvrdilo - ve zprávě jsem našla něco o bronchitidě. Dostaly jsme antibiotika - buď tak silná nebo v nesprávném dávkování ?!? - dokud je tehdy 3letá dcera nedobrala, měla průjem, přestože jsem jí dávala probiotika. K téhle paní doktorce už NIKDY!!!

• Neuvěřitelně nemožná doktorka, naprosto neschopná cokoli člověku vysvětlit. Jeden, aby si koupil diktafon a nahrával si ji, a teprve doma si zpomaleně poslechl co se mu snaží sdělit. Vyjít někomu vstříc je pro paní doktorku úkol přímo nadlidský.