Vrchlického 57, Jihlava 58601
Husova 2624, Havlíčkův Brod 580 22
Andrea
Rozhodně pan doktor exceluje.Na první návštěvě nám řekl,že pokud máme více problémů(záda,palec),tak je to o prioritách,on má málo času,hodně pacientů.Doporučil nám rehabilitaci v jeho firmě Clinic One.Na palec se ani nepodíval. Do Clinic One jsme zavítali ihned po odchodu z ordinace.Čekali jsme 3/4 hodiny,než si sestřička přikráčela se snídaní.Za 10 minut ošetření jsme zaplatili panu doktorovi do kasičky 600,-.Další návštěva byla o dohadování doporučení rehabilitace u fyzioterapeuta blíže našemu domovu(hodina zde,kde Vás rozmasírují,ukáží cviky,provedou masáž pistolí stojí též600,-Kč,rozhodně jsou to lépe investované peníze)Nebude psát dárkový poukaz nějakému rádoby fyzio,máme si příště vyhledat někoho v Jihlavě(měl zřejmě na mysli svoji firmu)protože vesnice jsou předměstí JI,rozhodně tam nejsou fyzio se zkušeností jako v JI.Dovršil to slovy,že on záda nedělá,ale je operatér!Cvičení si můžeme vyhledat na YOUTUBE.To,že má mít ordinační hodiny od7:00 a nakráčí si v 8:00 ani nekomentuji.
Daniela
K panu doktorovi jsem šla na doporučení s prasklým meniskem, který mi v havlíčkobrodské nemocnici léčili jako revma. Moc děkuji za jeho ochotu a vstřícné chování. Zákrok proběhl v rámci jednodenní chirurgie, kterou musím doporučit.
MiSa
Už po několikáté jsme u pana doktora, nemůžu si ztěžovat, vše vysvětlí a ukáže obrázky na počítači, je hodný a starostlivý. Velice mu to kazí sestra v ordinaci, krátké tmavé vlasy, svým chováním - protivná, rázná, zřejmě ji její práce nebaví. Dlouhá čekací doba v čekárně, sestry volají jak se jim zachce.
Standa
100% DOPORUČUJI. Přiznávám, měl jsem před první schůzkou obavy, ale ty byly rozptýleny ihned po prvotních minutách konzultace a vyšetření. Pan doktor se pečlivě vyptával a poté si učinil vlastní úsudek svými metodami a přístroji. AŽ POTÉ POROVNAL SVŮJ ZÁVĚR SE ZÁVĚREM OSTATNÍCH ORTOPEDŮ A ELEKTROMAG. REZONANCI. Před operací kolene (meniskus) jsem navštívil více ortopedů po celé ČR. Tento přístup byl ojedinělý. Děkuji za přístup pana Doktora a jeho týmu Sestřiček. Operaci jsem u pana doktora neabsolvoval z důvodu termínu a kolize mé cesty do zahraničí.
Anita Fulínová
Chci reagovat na poslední 2 komentáře, které zmiňují chování a práci pana doktora. Absolutně nechápu.. Dnes jsem tam byla, tak milý a ochotný personál jsem dlouho nezažila. Po dlouhé době mi konečně někdo řekl co mám s nohou a to ještě před posláním na rentgen, pouze pohmatem ruky. Jsem velice ráda, že jsem si našla takového prima doktora i s celým jeho kolektivem.
B
Barniky
Doktor Faltus je neskutečně arogantní člověk. Místo kontroli nohy jsem jsi vyslechla jak jsem tlustá, že bych měla zhubnout a na nohu se prakticky ani nepodíval. Řekl mi na rovinu, že výron v kotníků mám z toho,že jsem obézní. No nevím ale až budu mít 150 kg tak neřeknu. Tak příště si raději zatnu zuby a půjdu hledat jiného ortopeda. Od tohohle doktora raději se držet co nejdál .
Lk
Neochota nezájem, po vyčkani vám v ordinaci oznámí že nemá čas ať přijdete jindy. Že to bude na sádru. Velmi nepříjemná sestra vám řekne že ať si vezmete ###. Ještě teď jsem v šoku.
Libor Korber
Perfektní, tréninky bez bolesti. Doporučuji a dávám 100%
M.H
Dobry den, pan doktor Faltus mi operoval rameno. S pristupem a peci na jednodenni ortopedii jsem se jinde nesetkal a to jsem par nemocnic prosel. Stopro fungujici personal a jeho pristup se zajmem o doleceni je nadstandartni. Vrele doporucuji kazdemu kdo ma problemy s pohybovym aparatem. Nyni uraz kolene a neskutecna rychlost v reseni problemu.
Marta Hudcová
Jsem pacientkou Mudr Faltuse už mnoho let. Mám problémy s bederní páteří, které s panem doktorem průběžně řešíme. Úspěšně mi vyléčil vychýlenou čéšku na pravém koleni. V současné době jsem po artroskopiii pravého ramene. Operaci mi pan doktor doporučil a zároveň mě objednal na pracovišti v Havlíčkově Brodě, kde sám operuje. Můj zdravotní stav se zlepšil téměř okamžitě po zákroku a věřím, že díky rehabilitaci a péči pana doktora a jeho skvělých sestřiček budu brzy v naprostém pořádku. Pana doktora Faltuse mohu jen doporučit, důkazem mé spokojenosti a důvěry je i skutečnost, že ošetrujicim lékařem i pro mou dceru. Děkujeme za odbornou i lidskou péči panu doktorovi a jeho týmu. Marta Hudcová
• Ortopedická a traumatolog. ambulance • Bolesti pravého ramene •