Promoval jsem v roce 1999 na 3. lékařké fakultě Univerzity Karlovy a první zkušenosti sbíral na Gynekologicko – porodnickém oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze. V roce 2002 jsem nastoupil na totéž oddělení Oblastní nemocnice Kolín, kde působím doposud jako zkušený lékař školitel a vedoucí lékař ústavních služeb.
Jsem držitelem nejvyšší možné specializované způsobilosti a školím mladé lékaře. Mám zkušenosti z operačního a porodního sálu. V roce 2012 jsem získal atestaci z urogynekologie a jsem držitelem několika mezinárodních certifikátů kvality ultrazvukové diagnostiky v těhotenství.
Ve volném čase rád kondičně běhám, jezdím na kole a cestuji.
Poliklinika Kolín, Smetanova 764, Kolín 280 02
Dorota L
Profesionálny a milý prístup od p. doktora počas celého tehotenstva.
E
Ei
Mám z návštěv u pana doktora rozporuplné pocity.
Nemohu hodnotit z prof. hlediska. Rychlé kolečko vyšetření a odeslání na IVF.
Pro mě to byl ale ve výsledku proces nepříjemný, rutinní. Bez špetky empatie sdělena drtivá diagnóza a odchod. Neříkám, že pan doktor udělal něco špatně. Ale jeho zacházení i po fyzické stránce bylo spíše hrubé, bez emaptie a zpětně mi byl humor pana doktora vlastně nepříjemný a často za hranou s divnými narážkami.
Trvalo mi nějakou dobu, než jsem, poměrně zlomená, donesla výsledky nové gynekoložce. Místo "okamžitého" hnaní na kliniku reprodukce mi bylo sděleno (na rozdíl od pana doktora), že výsledky těchto vyšetření nejsou tak jednoznačné, jak se interpretuje a byla mi dána obrovská podpora.
Nyni budu mít druhé miminko, vše přirozenou cestou, přestože pan doktor mi dával 5% šanci.
Komu pan doktor vyhovuje, tak je to naprosto v pořádku. Ale nemusí sedět všem a nemusí být vše tak jednodnoznačné směrem k IVF, které rozhodně nemá pouze jen světlé stránky.• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Komplexní gynekologické diagnostika •
B
Barbora K.
Pan doktor je skvělý, jak lékař, tak i člověk, vždy se chová vlídně, profesionálně a o humor také není nouze. Člověk se s ním cítí přirozeně a nemá žádné obavy se na cokoli zeptat. Provedl mě celým těhotenstvím a vždy dokázal pomoci a vyhovět, jak jen to šlo. Doporučuji všemi deseti. Takové milé chování se v dnešní době už zřídka kdy vidí.
Karolína S
K panu doktorovi jsem přešla na doporučení a jsem moc ráda. Provedl mě celým těhotenstvím a vždy se snažil pomoct, poradit, vysvětlit. Komunikace, objednání a přístup opravdu na jedničku. Žádné dlouhé čekání v čekárně je také velké plus.
B
Barbora Michálková
Pan doktor je perfektní lékař a skvělý člověk. Krásně mě provedl celým těhotenstvím. Vždy vše vysvětlí, popovídá si s Vámi a navíc dokáže zpříjemnit den, jelikož má o pacientky zájem a vždy najde slova, kterými potěší. Jsem s ním naprosto spokojená a rozhodně bych neměnila.
Z
Zuzana
Na pana doktora Adámka jsem dostala tip od své dobré kamarádky.Doktor Adámek je profesionál ve všech směr, nemohla jsem udělat líp a přestoupit k němu. Během dvou těhotenství, byla jeho péče skvělá a můžu jen doporučit.
• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Gynekologická léčebně – preventivní péče •
Soroka
Pan doktor je vždycky s úsměvem, sympatický a vstřícný. Nebála bych se ho zeptat na cokoliv. Měla jsem zdravotní problémy, ale byla jsem v naprostém klidu, protože jsem věděla, že pan doktor má všechno pod kontrolou.
Veronika Bel.
Ke gynekologovi se obvykle ženám moc chodit nechce. To ale neplatí u p. doktora Adámka. Já se snad dokonce i těším na každou kontrolu. P. Adámek je profík, ale s lidským přístupem! Vždy mi vše vysvětlí, poradí, vyšetření dělá precizně. Mám za sebou jedno těhotenství v jeho péči a po celou dobu byl mně, jakožto vyplašené prvorodičce, velkou oporou. Pokud nechcete trpět s nohami do praku s trapným tichem a vyhořelým lékařem se znuděným obličejem, začněte chodit k p. doktorovi Adámkovi! S ním se kolikrát při vyšetření i zasmějete! Pana doktora mohu doporučit všema deseti!
I
Ivana K.
Pan doktor je velmi sympatický a lidský. Jeho projev a empatie, společně s podrobným vysvětlením je úžasný. Provedl mě celým těhotenstvím a mohu říct, že jsem se na návštěvu u něj vždy těšila a těším...
Veronika V.
V těhotenství jsem si vybírala nového gynekologa a nemohla jsem si vybrat lépe. Pan doktor je milý, vstřícný, empatický a hlavně usměvavý.
Kéž by bylo takových lékařů více.• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Péče o těhotné, rodičky a šestinedělky •