Služby

Kotěrova 5546, Zlín 76001
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (1)

První návštěva Obezitologie v pořádku i pani sestřička (mladá) i pan doktor.
    Řešily jsme spolu bariatrickou operaci, dal mi všechny zadanky které jsem si vyběhala. Jela jsem na konzultaci do nemocnice kde mě budou zákrok dělat tam sem dostala od pana doktora další žádanku na interní vyšetření. Tak sem se obejdnala k internistovi s tim že už vse budu mít vyřízené.
    3 dny před návštěvou obezitologie mi volá sestra a začne po mě v telefonu řvát ze sem se nemela nikam objednávat ze interní a předoperační me mel udělat pan doktor. Tak sem se snažila vysvětlit ze jsem dostala papir v nemocnici na internistu na vyšetření porad me rikala ze žádný papir sem nedostala at to pochopim a takove kecy. Tak asi sama vím co sem dostala za papir pak ze teda nechápe kdo me Da závěr k tomu ze na operaci můžu kdyz sem si udělala vše podle sebe. A poslední kapka byla to ze me začala vyhrožovat že me necha pres pojistivnu neco zaplatit. Tak teda jezdit nemam zbytecne zabírám někomu misto a jeste výhružky.

• Robin Urbánek Jiný  •