Nemocnice Prostějov
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Nemocnice Prostějov
Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (4)
4 názory
E. H.
Pokud nechcete mít zkažený den, k této doktorce určitě nechoďte. Celý průběh vyšetření byl strašný. Přivítal mě kyselý otrávený výraz a nepříjemné vychrlení otázky, jako by na mě doktorka neměla ani minutu času. Při mé odpovědi jsem nestihla doříct co mě trápí a na co bych chtěla prohlídku zaměřit a už jsem byla hnána do vedlejší místnosti. Jedna z věcí, na které jsem se chtěla zaměřit byla kontrola znamének, při které se doktorka ani neobtěžovala zkontrolovat všechny, hlavně ať už jsem rychle ze dveří. Na další dotazy bylo zodpovězeno nekonkrétně a bez jakéhokoli zájmu. Naprostý nedostatek empatie a komunikace. Jediný plus byla milá zdravotní sestra. A pokud toto, paní doktorko, čtete, možná je čas na změnu práce, která neobnáší komunikaci s lidmi. Nashledanou.
J.Ross.
S panem primarem jsme velice spokojeni,pomohl synovi s ouskama,trápili nás stále píchání v uších,rýma...nosni mandle ověřování,spokojenost nadevše!!!
Dekujem moc i sestrickam a celému personalu!!
MP
Byl jsem zde na vyšetření EMG. Sympatická paní primářka. Poradí, vysvětlí, normálně se s vámi baví.
Svému oboru perfektně rozumí.
Pavla S.
Nejlepší oční lékař empatický, odborník jakých je málo, velmi mi pomohl, měla jsem 25 dioptrií a po operaci už brýle nepotřebuji