Nemocnice České Budějovice, a.s.
Vnitřní lékařství, Chirurgie, Gynekologie, Neurologie, Plicní lékařství, Ortopedie, Pediatrie, Anesteziologie, Diagnostika, Oční lékařství, Onkologie, Fyzioterapie, Gastroenterologie, Praktrické lékařství, Otorinolaryngologie, Psychiatrie, Hematologie, Dermatologie, Plastická chirurgie, Endokrinologie, Zubní lékařství, Sexuologie, Kardiologie, Urologie Více
O nás
Ordinace
Nemocnice České Budějovice, a.s.
B. Němcové 585/54
370 01 , České Budějovice , jihočeský
Kontaktní údaje
Typ zařízení
- nemocnice
Názory o lékařích ze zařízení
Přesnost
Péče
Zařízení
Tatiana Brejchova
Skvelá pani doktorka. Aj napriek tazkemu nastupu do nemocnice bol priebeh porodu to najkrajsie co som doteraz zazila. Lekarska starostlivost na jednicku. Pani doktorka dakujeme Vam
Roman
Ověřeny pacientLékař: Ivan Vonke • JinýPan doktor Vonke je vstřícný a velmi zkušený lékař, se širokým rozhledem. Jako člověk je velmi příjemný a bezprostřední.
Velice mily a profesionalni pristup
Velice mily a Profesionalni pristup, vse podrobne vysvetleno, nemohu si vynachvalit, velice sikovny PAN doktor!
I.B.
Je to již více jak 15 let. Pan doktor mi aplikoval čočky při odstranění šedého zákalu. Perfektní přístup i výsledky. Vidím pořád jak za mlada, neuvěřitelné zlepšení života. Díky pane doktore, smekám..
N.S
Pan doktor patří mezi špičky ve svém oboru, bohužel postrádá jakoukoliv empatii a je arogantní. Diskuze o způsobu léčby s ním není možná.
S. S.
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Pavel Sadovský • JinýNevím jak se chová k ostatním pacientům, ale při vyšetření kyčlí dětí je arogantní, nic nevysvětlil, mluví se sestrou, nikoli s vámi a celé vyšetření v nemocnici probíhá jak na běžícím pásu
LB
Pani doktorka je profesionál a člověk se srdcem na správném místě . Má skvělý přístup k pacientům a stejně tak k rodinám pacientů. Ode mě jí patří velký dík za péči o mou maminku a také za komunikaci s rodinou.????Je prostě úžasná!
Jana Trávníčková
Ověřeny pacientLékař: Milada Dolejšková • operaceVelice děkuji paní doktorce za úžasný přístup, péči před operací i po operaci. Je velký profesionál a zároveň velice milý člověk. S takovou paní doktorkou zapomenete, že jste v nemocnici.
Kristýna
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Vladimír Mařík • plastická operace nosuByla jsem u pana doktora Maříka na Rhinoplastice a můžu na 100% doporučit!!! Pan doktor si hned všiml i mě zúžené nosní přepážky a i tu mi při operaci opravil. Co se týče celkového výsledku, tak jsem nadšená a i okolí hodnotí velmi pozitivně, dokonce mi spoustu lidí řeklo, že jsem se snad s takovým nosem musela narodit. Dále jsem byla u pana doktora na aplikaci botoxu a také mohu velmi doporučit. Myslím, že je jednička ve svém oboru a já konečně se nemusím stydět fotit a natáčet se tak, aby nos nebyl vidět. Od teď si ho mohu užívat naplno.
Aneta
Ověřeny pacientLékař: Romana Hrotková • TehotenstviK paní doktorce, jsem docházela do rizikové poradny a jedině díky ní jsem nějak zvládla toto extrémně náročné období. Ona i sestrička jsou moc milé, lidské, ale taky přímé. Za mě nejpečlivejší gynekoložka, kterou jsem potkala. Moc děkuji.