Nemocnice České Budějovice, a.s.
Vnitřní lékařství , Chirurgie , Gynekologie , Neurologie , Více
29 názorů České Budějovice, B. Němcové 585/54
Nemocnice České Budějovice, a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Názory o lékařích (29)
T.K.
Jistě odborník, jinak by v této funkci nebyl. Tím pozitiva končí. Je velmi arogantní, hrubý, komunikace s ním je nepříjemná. Dává zřetelně najevo svoji nadřazenost. Diskuse ohledně léčby není možná. Nedoporučuji, pokud bych mohl, vybral bych si určitě jiného lékaře
Snad nejhorší lékař, kterého mám. Neschopnost cokoliv srozumitelně vyjádřit a dlouhé sezení v čekárně ještě beru, ale to, že do ordinace přijdu a okamžitě mi lékař i sestra začnou naznačovat, ať po nich nic nechci, hlavně ne nové brýle, protože už chtějí jít na oběd, je zkrátka moc. Celá prohlídka trvala asi pět minut, téměř k žádnému vyšetření nedošlo, alespoň na základě zkušeností z dřívějších vyšetření.
O.N
Pan Kurial dělal otoplastiku i přes to, že říkal, že rozdíl v souměrnosti tam bude, sice malý, ale rozdíl tam bude. Ve finále po zahojení, uši jsou úplně souměrná žádná odchylka, tedy výsledek na 1 byl jsem dost překvapený. Šikovný chirurg doporučuji.
Karolína
Vsude jinde mě odmítli , a pan doktor mě vzal a výsledek je perfektni takže za mě pan doktor dokože i co jiný ne .
Pan doktor mě operoval po úraze a nemůžu si jeho péči vynachválit. Vysvětlil mi jak se bude postupovat při operaci a při léčbě. Vše s klidem a empatií. Po operaci se na mě přišel podívat i když to bylo nad rámec jeho práce. Opravdu jsem byla velmi spokojená a s plnou důvěrou bych se opět vložila do jeho rukou.
Hanka
Přišla jsem s Velikou bolestí zubu,který mi Pan Zubař Pavel Střihavka musel vytrhnout.A práce se zubem,měl více jak dost.Tak ochotného,hodného,s lidským přístupem jsem ještě neviděla.Kéž by takových bylo víc.Hanka
Přemysl Zitta
Pan docent Stehlík mi v 18 Letech zachránil nohu po těžké havárii.Celkem 8 Operací.Po 20 Letech Totální endoprotéza.Mohu normálně žít., nedá se vyjádřít co pro mne udělal.Nejen jako doktor,ale jako člověk.Děkuji Přemysl Zitta
Petra
Jsem skoro 3 týdny po rhinoplastice, pan doktor mi zmensoval a narovnaval nos.S výsledkem jsem velice spokojená, nos mám přesně takový jaký jsem chtěla pana Maříka mohu jen doporučit je velice příjemný a šikovný
Alena Jovanovič
Pan doktor Holý je lékař na svém místě. Po žilní tromboze, kdy se jiná lékařka ani neobtěžovala mne seznámit s riziky, jsem si po zkušenosti s panem doktorem v naší rodině vyžádala přímo jeho. Vše ochotně vysvětlil, poradil, jeho profesionalita je skvělá. Více takových lékařů.
Nataša Pommerová
P.Dr.Holy je lekar na pravem miste.Ochotny,vse vysvetli a pomuze.Vic takovych lekaru.Mela jsem problem s urazem,jednalo se o vnitrni zily.Na ultrazvuku mi trpelive vysvetloval prubeh meho vysetreni,jak mam postupovat ,vse jsem diky p.doktorovi pochopila,pomohl mi psychicky a doporucil dalsi postup.Po mesici jsem mu volala,jak to probiha a ochotne me vyslechl a opet poradil.Dekuji,ze se tak venuje pacientum.Ma pristup k nim velice empaticky a to je dulezite.Pommerova
Kontakt
Chirurgie zdravotnická zařízení Českých Budějovicích