Nemocnice České Budějovice, a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Nemocnice České Budějovice, a.s.
B. Němcové 585/54, České Budějovice 370 01Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (47)
IV
Pan doktor byl milý, ochotný. Umi to s dětmi, žertuje. Přitom umí podat i informace jak dospělému, tak i dítěti, aby je pochopilo, vědělo co má dělat.
EB
Jako člověk, který chce vyhledat pomoc jsem toto opravdu od doktorky tedy nečekala. pred pátou hodinou jsem ji volala, ohledně toho zda přijímá nové pacienty s respektem a úsměvem, náš hovor trval chladných 33 sekund. Ještě jsem se v životě nesetkala s horším chováním od lékaře, bylo mi velmi nepříjemně vyčteno, že vůbec v tento čas volám(práce mi to jinak numožnila a klidně mohla zavolat zpáky až za týden to mi je fakt jedno, když tak moc nechtěla mluvit) a že jako vůbec žádné pacienty neřijímá a že jí to nepříjde normální takhle volat. Velmi neempatická a chladná odpověď na to v jakém oboru se pohybuje. Normálně nepíšu recenze na nic ale tohle, to mě opravdu dostalo.
Jan
Arogantní, namyšlený típnul mne telefon, po 2 minutách telefonátu když jsem ho žádal jestli by mne napsal posudek na trvalé následky mne řekl. „Já vám nic psát nebudu na shledanou "a típnul. Jak takový lékař může pracovat v nemocnici České Budějovice která je jedna z nejlepších v republice?
MK
Paní doktorka mi doslova zachránila dělohu. Po zákroku mi na sebe dala dokonce tel.kdyby něco. Vše mi vysvětlila. Byla milá a empatická. Děkuji.
Paní doktorka je arogantní, nepříjemná, nepřístupná. Slovo empatie jí nic neříká. Člověk je sám špatný z toho, že mu začíná nová nemoc a ona na Vás zvyšuje hlas. Vyšetření trvalo maximálně 2 minuty, nepřipouštěla žádnou diskusi. Při jakémkoliv dotazu zvýšila hlas s tím, že ona ví nejlíp, jak léčit a vysvětlovat nic nebude. Výslovně ji nedoporučuji!!!
D.F.
pan doktor mi vysvětlil proč mám být operována a vzorně se o mne staral i po operaci.mohu jen poděkovat
Urolog
Urologické oddělení NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE, a.s. vedené primářem MUDr. Milošem Fialou.:
- Nekonalo, ve věci zjištění mé primární diagnózy, ani přes mé upozorňování, po dobu cca 3/4 roku.
- Podávalo mi farmaka, antibiotika, bez znalosti mé primární diagnózy po dobu cca 1/2 roku.
- Jejich sebereflexe je vysoce záporná.
Rolando Aquino
Je skvělý primář a lékař, pro něj a neurologický kolektiv máme jen pozitivní slova.
Výplň rtů
Velmi krásné vytvarování, vyplnění rtů. Byla jsem 3x jinde ale u MUDr. Kuriala opravdu nejlepší výsledek, velmi decentně, rty vypadají krásně přirozeně. Moc doporučuji
V.K.
Iva Tolingerova je arogantní a drzá ! Mám pocit,že spíš,než léčit lidi a být k nim dostatečně empaticka,je tam jen kvůli prestyži!!!!