Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (29)

T
    Lékař: Svatopluk Ostrý Jiný

Jistě odborník, jinak by v této funkci nebyl. Tím pozitiva končí. Je velmi arogantní, hrubý, komunikace s ním je nepříjemná. Dává zřetelně najevo svoji nadřazenost. Diskuse ohledně léčby není možná. Nedoporučuji, pokud bych mohl, vybral bych si určitě jiného lékaře

Lékař: MUDr. Jaroslav Šimeček Jiný

Snad nejhorší lékař, kterého mám. Neschopnost cokoliv srozumitelně vyjádřit a dlouhé sezení v čekárně ještě beru, ale to, že do ordinace přijdu a okamžitě mi lékař i sestra začnou naznačovat, ať po nich nic nechci, hlavně ne nové brýle, protože už chtějí jít na oběd, je zkrátka moc. Celá prohlídka trvala asi pět minut, téměř k žádnému vyšetření nedošlo, alespoň na základě zkušeností z dřívějších vyšetření.

O
    Lékař: MUDr. Pavel Kurial Jiný

Pan Kurial dělal otoplastiku i přes to, že říkal, že rozdíl v souměrnosti tam bude, sice malý, ale rozdíl tam bude. Ve finále po zahojení, uši jsou úplně souměrná žádná odchylka, tedy výsledek na 1 byl jsem dost překvapený. Šikovný chirurg doporučuji.

Lékař: MUDr. Pavel Kurial Jiný

Vsude jinde mě odmítli , a pan doktor mě vzal a výsledek je perfektni takže za mě pan doktor dokože i co jiný ne .

Lékař: MUDr. Petr Linhart Jiný

Pan doktor mě operoval po úraze a nemůžu si jeho péči vynachválit. Vysvětlil mi jak se bude postupovat při operaci a při léčbě. Vše s klidem a empatií. Po operaci se na mě přišel podívat i když to bylo nad rámec jeho práce. Opravdu jsem byla velmi spokojená a s plnou důvěrou bych se opět vložila do jeho rukou.

Lékař: MUDr. Pavel Střihavka Jiný

Přišla jsem s Velikou bolestí zubu,který mi Pan Zubař Pavel Střihavka musel vytrhnout.A práce se zubem,měl více jak dost.Tak ochotného,hodného,s lidským přístupem jsem ještě neviděla.Kéž by takových bylo víc.Hanka

Lékař: MUDr. Jiří Stehlík Jiný

Pan docent Stehlík mi v 18 Letech zachránil nohu po těžké havárii.Celkem 8 Operací.Po 20 Letech Totální endoprotéza.Mohu normálně žít., nedá se vyjádřít co pro mne udělal.Nejen jako doktor,ale jako člověk.Děkuji Přemysl Zitta

Lékař: MUDr. Vladimír Mařík Jiný

Jsem skoro 3 týdny po rhinoplastice, pan doktor mi zmensoval a narovnaval nos.S výsledkem jsem velice spokojená, nos mám přesně takový jaký jsem chtěla pana Maříka mohu jen doporučit je velice příjemný a šikovný

Lékař: MUDr. Martin Holý Jiný

Pan doktor Holý je lékař na svém místě. Po žilní tromboze, kdy se jiná lékařka ani neobtěžovala mne seznámit s riziky, jsem si po zkušenosti s panem doktorem v naší rodině vyžádala přímo jeho. Vše ochotně vysvětlil, poradil, jeho profesionalita je skvělá. Více takových lékařů.

N
    Ověřený profil
    Lékař: MUDr. Martin Holý Jiný

P.Dr.Holy je lekar na pravem miste.Ochotny,vse vysvetli a pomuze.Vic takovych lekaru.Mela jsem problem s urazem,jednalo se o vnitrni zily.Na ultrazvuku mi trpelive vysvetloval prubeh meho vysetreni,jak mam postupovat ,vse jsem diky p.doktorovi pochopila,pomohl mi psychicky a doporucil dalsi postup.Po mesici jsem mu volala,jak to probiha a ochotne me vyslechl a opet poradil.Dekuji,ze se tak venuje pacientum.Ma pristup k nim velice empaticky a to je dulezite.Pommerova

Kontakt

B. Němcové 585/54, České Budějovice 370 01 Zobrazit v Goole Maps
Všeobecná zdravotní pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna, Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna, Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Zaměstnanecká pojišťovna Škoda