Gynekologie

Pojištění
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (4)

4 názory

Pan doktor evidentně stále čerpá ze své někdejší slávy. Bohužel po mnoholetých negativních zkušenostech jsem odešla jinam. Je to doktor bez zájmu k moderním postupům, "alternativním" způsobům léčby (doplňky stravy, bylinky, sport, gyn. fyzio). Na všechno předepíše hormony, nebo vás rovnou pošle na IVF. Doporučuje jen zásadně to, na co má smlouvy, alternativy nenabídne. Empatie nula. Pokud máte urgentní problém, sestřička vám řekne ať mu napíšete email. Mnohem lepší jsou lékařky, které má v druhé ordinaci.

• MUDr. Petr Herman Jiný  •

Empatie, lidskost, profesionalita, odbornost - vše splňuje paní doktorka na (více než) 100%.

• MUDr. Petra Vytřísalová Jiný  •

N

Úžasná paní doktorka, se kterou jsem se setkala jak přímo v nemocnici, kde mi dělala zákrok, tak ve Femislavě, kde se střídala s MUDr. Vyrřísalovou a Hermanem. Z tohoto výběru byla absolutně nejempatičtější, nejcitlivější a nejvstřícnější. Vyšetření od ní absolutně nebolí. Velmi pečlivá. Kéž by jednou také měla soukromou ordinaci, moc bych jí to přála!

• MUDr. Marketa Martinkova  •

O

Vzhledem k hektické době, ve které žijeme a která má vliv na naše zdraví je
    v prvořadém zájmu naše péče o něj. Zdravotnické zařízení Femisalva s.r.o.
    jsem navštívila z důvodu prevence - sono prsů. Při návštěvě tohoto zařízení
    jsem byla velmi nemile překvapena, když se se mnou zdravotnický personál
    pustil velmi nevybíravým způsobem do mého současného lékaře, nakonec s tím, abych co
    nejdříve od tohoto lékaře přešla k nim. Tyto negativní ale především
    smyšlené a vykonstruované informace o mém lékaři se mě velmi dotkly, protože
    můj gynekolog je lékař na pravém místě a vždy od něj dostávám jen tu
    nejlepší péči, a to nejen v době mého těhotenství. Protože jsem právník, je
    nesporné, že v tomto případě došlo k naplnění skutkových podstat několika
    trestných činů a proto také v současné době zvažuji podání trestního
    oznámení na toto zdravotnické zařízení. Vše mám zdokumentováno (nahrávka z
    diktafonu) - po podobných zkušenostech, mých známých. Co říci na závěr,
    stále a ve všech odvětvích platí staré rčení, že dobrá reklama se dělá sama.
    Nejsem lékař, abych posuzovala kvalitu a profesní zdatnost navštíveného
    lékaře, avšak jeho nekorektní vystupování je nad zamyšlením každého
    budoucího, či současného pacienta

• FEMISALVA s.r.o., gynekologie  •