Široká 2282, Uherský Brod 68801
miriam
U mně nejlepší doktor, jakého znám, který se o člověka opravdu zajímá, má lidský přístup, pohladí po duši i dodá energie, děkuji pane doktore
Stuchlinka
Jako lékař,vzdělaný.Na úplatky jsem nikdy neměla,a on rozuměl řeči peněz.Takže špatné zkušenosti.
kiki
Pan doktor je opravdu velice hodný,vzácný lékař.Přeji mu hodně zdravíčka aby ještě dlouho a dlouho ordinoval je to naše zlatíčko:)
PAN DOKTOR JE LIDSKY,DOKAZE PACIENTA POSLOUCHAT A PORADIT A TO NEKTERI JEHO KOLEGOVE NEUMI.
Z
Zdeňka
Také přeji panu doktorovi hodně zdraví a velmi si ho vážím po stránce lidské i odborné. Nevím, kde ve svém věku bere ještě tento elán. Velmi oceňuji jeho profesionální přístup. I když má plnou čekárnu, člověka nikdy neodbude, naslouchá mu, poradí a pomůže! Je to jeden z mála lékařů, od kterého odcházím s pocitem, že pro mne toho už více nemůže udělat!!
RADKA
Je to skvělý praktický lékař, kt. má ještě dnes zájem o pacienta a ne o 30 korun, jak jsme dnes svědky u spousty doktorů. Přeju mu dobré zdraví a ať ještě dlouho ordinuje.
Pan doktor je vynikající odborník a zkušený diagnostik se širokým přehledem, odborným i všeobecným. Jen ať mu zdraví hodně dlouho dobře slouží a můžeme být jeho pacienty! Jinak moc nedoporučuji, abyste se k němu snažili zaregistrovat, ať má čas jen na nás skalní!
Pan doktor je fantastický člověk a lékař, každému rád pomůže, jeho medicinské znalosti, schopnosti a zkušenosti jsou ceněny v širokém okolí,a proto má i neustále plnou čekárnu.Lituji, že jsem kvůli přestěhování musel přejít k jinému lékaři.Přeji panu doktorovi ještě dlouhé duševní i fyzické zdraví, aby potěšil srdíčko ještě mnoha pacientům.
Opravdu super doktor!!
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Uherském Brodě
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uherském Brodě
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uherském Brodě
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Uherském Brodě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Uherském Brodě