MUDr. Vojtěch Vladimír

Gynekolog Více

Gynekologická ordinace

Žižkova 922, Pacov 39501

Pan doktor je " zvláštní povaha " někdy je fajn , někdy je to prekérka . To asi ,jak se vyspí . Při jedné kontrole ( v pátek ) mi měli brát krev . Bohužel , měla jsem jsem smůlu . Nevzali mi jí , protože byl pátek a já tudíš musela jeti do nemocnice v Pelhřimově na hematologii .

vynikající lekař

• B

Tento lékař má velice lidský přístup. Je to profesionál, který dokáže dobře využít svá léta praxe a dle mého názoru se velice dobře orentuje v oboru. Doporučuji.

kdyby byl každý lékař jako pan doktor Vojtěch,bylo by to moc fajn. nemohu nic vytknout a to k němu chodím snad 20 let. za vše mu moc děkuji

Pan doktor je dobrý pouze jen tehdy, pokud mi nic není! A o paní sestřičce nemluvě. Nerespektuje soukromí a ostych pacientů. Bere si do ordinace několik pacientek najednou. Myslím, že kdyby pan doktor vyměnil sestřičku, všichni by se cítili určitě lépe.

• velmi přijemny

• Jsem velice spokojená s péčí, kterou mi doktor Vojtěch poskytuje. Vždy je milý a ochotný, vše podrobně vysvětlí i laikovi. Přešla jsem k němu na doporučení kamarádek a rozhodně toho nelituji. Jsem ráda, že je v našem městě takový profesionál. Děkuji.

• velmi dobri

• jsem velice spokojena s urovní doktora Vojtěcha. Je milí, vlídný a především profesionál. Děkuji.
    Věra B.

• Doktor? Příjemný, milý, šikovný.
    Sestra? Tak to už je horší. Trochu diskrétnosti by neuškodilo, nemusí každý v čekárně vědět, kdy jsem měla poslední ms.