MUDr. Vlastimil Křápek

Veselí nad Moravou 1 adresa

Ortoped

U polikliniky 1289, Veselí nad Moravou 69801

• S

Před několika měsíci jsem byla poslána k tomuto doktorovi po přetrhaných vazech v koleni. Myslím, že je to opravdu akorát tak lékař na svém místě. Arogantní, neochotný a naprosto bez lidského přístupu. Při pohledu na pana doktora můžeme vidět na jaké úrovni je dneska u nás medicína.

• Ortoped Jiný  •

• F

Dobrý den.
    Nevím jak kdo soudí, ale za zdravotní problémy si ve většině můžeme sami. Sami sebe suďme!
    Já mám s panem doktorem i jeho sestřičkou kladné zkušenosti.
    Přeji krásné a pokorné svátky vánoční a hodně osobních i pracovních úspěchů v novém roce 2014

pan doktor je normálni,vždy vezme člověka bez objednání a nemužu si na něho stěžovat,pokaždé když ho navštívím tak pomuže

• dělal mě opich tenisového lokte tři dny sem nemohl hýbat rukou to neni doktor!!!! nedoporučuji ani kdyby byl poslední na světě

• Tohohle lékaře nedoporučuji ani na předepsání vložek do bot.Mě operoval s banální věcí, kde se operace u něj na sálku měla pohybovat do 20 minut.Po 45 minutách mě vyvezli na lehátku a v urputných bolestech jsem doma trpěla v bolestech pár dnů, než jsem s obrovským zánětem byla převezena přímo od něj sanitou do nemocnice, kde jsem skončila na kapačkách a na neschopence jsem byla půl roku.Dodnes mám trvalé následky.A to to byla banalita, kterých denně dělá několik.

• S

Nedoporučuji ani jako hrobaře.

• Z

Je výborný

• Je velmi dobrý, snaží se lidem pomoct a je velmi ochotný.

Jak může někdo napsat,že Mudr Křápek je arogantní?Výborný lekař,vše vysvětlí,vždy pacienta vezme bez objednání.Mě osobně vždy pomohl jen on.

• R

nedoporučuji, arogantní a neodborné jednání