MUDr. Věra Pochmonová

Rakovník 1 adresa

Samost. ordinace PL pro dospělé

Husovo nám. 2347, Rakovník 26901

• Z

Naprosto skvělá paní doktorka. Oba rodiče k ní chodí (80+) a v podstatě je zachránila svojí pečlivostí a prozíravostí. Děkuji moc!

• Samost. ordinace PL pro dospělé Jiný  •

S paní doktorkou jsem VELMI spokojena! Doporučila jsem ji i svému synovi, který si nyní bude hledat novou lékařku místo dětské a ten souhlasil, protože o ní doma nikdy neslyšel nic špatného. Paní doktorka VÍ, co dělá, je velmi vstřícná, trpělivá a ochotná. Chodí k ní i otec mého manžela a dříve i manželova maminka a také si na ni NIKDY nestěžovali, ba právě naopak. Absolutně nechápu negativní reakce a problém v těchto případech velice pravděpodobně nebude v paní doktorce...Pochybovače ujišťuji, že NEJSEM paní doktorka Pochmonová, která by si psala sama kladné komentáře, ale pacientka z Bendovky J.P.

Moje žena je s ní velmi spokojená....moc ji pomohla..Jiná nejmenovaná lékařka by ji zahrabala...

• V

Jsem velice spokojená s paní doktorkou,milá a ochotná.Sestřička taktéž.

• Paní doktorka je supr. Nemůžu si na nic stěžovat. Vždycky byla milá, nápomocná a ochotná. A pod to se klidně podepíšu!

• je to super doktorka.

• Je skvělá

• Je přepracovaná, jinak dobrá, vyzná se , ale musí se s ní dobře jednat. Má toho mo, měla by ubrat i třeb apacienty. Myslím , že i v politice by obstála.

• velmi příjemna a ochotna lekařka.

• velmi ochotná