přijímá nové pacienty

Kladno 2 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo

Slivenecká 21, Praha 252 25

Po objednání - online, telefonicky či e-mailem budete mnou vyzvání k úhradě terapie. Úhradu proveďte na číslo účtu: 670100-2226989471/6210.
V případě, že budete potřebovat zrušit, či přesunout termín, je to v pořádku. Prosím však o ohlášení 24 hodin předem. Mám víru ve vaše přesvědčení, že terapie pomáhá a pokud budete potřebovat termín sezení přesunout dáte prostor jinému člověku, který na pomoc čeká.

Storno poplatek - 900 Kč (termín sezení nebude z vaší iniciativy zrušen nebo přesunut na jiný den 24 hodin před plánovaným sezením).

Děkuji za Vaši ohleduplnost a vstřícnost

07/03/2025

Ráda bych se Vám představila. Jmenuji se Uršula a mým posláním je, ukázat Vám, že všichni máte potenciál a schopnost dosáhnout svých záměrů a cílů.
Léta jsem se věnovala a stále věnuji lidem, kteří z důvodu svého psychického či fyzického onemocnění neměli mnoho šancí a možností komunikovat se svým nejbližším okolím. Tyto problémy je uváděly do ještě větších zmatků či nemožnosti se rozhodnout. Mým úkolem a cílem je pomoci ukázat Vám vaši sílu a provázet Vás k dosažení záměrů.
Osobně jsem si prošla různými životními fázemi, které nebyly vždy zalité sluncem, ale jakkoli to bylo těžké, vždy jsem ze situace získala zkušenosti a s nimi jsem se mohla vyvíjet a posouvat na cestě životem.
Díky komunikaci naleznete vlastní cestu. Psychoterapie není jen o dosažení cílů, ale je také o objevování nových možností, rozvíjení sebe sama.
Má strategie, je založena na komunikaci, kdy Vám dávám prostor, abyste se na věc (záležitost) mohli podívat z různých úhlů pohledu. Díky rozhovorům dokážete rozpoznat co chcete, na čem Vám záleží a dokážete najít vlastní zdroje potřebné k realizaci záměrů a cílů.
Pokud se chcete dovědět něco o mém profesním životě, níže uvádím v bodech:
Dosažené vysokoškolské vzdělání Mgr. v oboru Sociální práce a management v sociální práci;
Praxe 10 let v sociálních službách, kdy jsem pracovala s psychicky, zdravotně a mentálně hendikepovanými osobami
Praxe 5 let v koučování
V současné době procházím 5ti letým psychoterapeutickým výcvikem zaměřeným na systémický přístup a hypnoterapii.
Doufám, že jsem alespoň z části zodpověděla vaše dotazy na mou osobu a pokud Vás má praxe a práce zaujala, jsem Vám k dispozici.
  • hypnoterapie

Psychoterapie Mgr. Uršula Kurková (Kladno)
Estonská 3323, Praha 1, Kladno

Přijímám: dospělí
Bankovní převod, Hotovost, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Hypnoterapie • 1 000 Kč

Individuální terapie • 1 000 Kč

Psychoterapie Mgr. Uršula Kurková (kancelář sociálního pracovníka)
Slivenecká 21, Praha 5, Praha

1 100 Kč

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
Umístění: Psychoterapie Mgr. Uršula Kurková (Kladno) Individuální terapie

Výborný individuální přístup ke klientovi i opatrovníka klienta

Děkuji a vážím si toho.
Uršula

Umístění: Psychoterapie Mgr. Uršula Kurková (kancelář sociálního pracovníka) Individuální terapie

Paní Kurková je velmi milá a velmi oceňuji její ochotu pomoci. Umí dobře naslouchat a ptá se otázkami, které mi umožnily o sobě jinak přemýšlet a pohnout se z místa. Jsem ráda, že se s ní mohu setkávat. Vyhovuje mi jak její přístup, tak i pozitivní energie. Urcite mohu doporučit.

Mgr. Uršula Kurková

Děkuji a moc si toho vážím.
Uršula