přijímá nové pacienty

Terapeut · Více

Kladno 1 adresa

3 názory
Odhadovaná doba odpovědi:

Ráda bych se Vám představila. Jmenuji se Uršula a mým posláním je provázet Vás tak, abyste mohli objevit a využít svůj vlastní potenciál – ten, který už v sobě máte, jen k němu třeba právě teď nemáte přístup.

Mnoho let pracuji s lidmi, kteří kvůli psychickým či fyzickým obtížím neměli vždy možnost otevřeně komunikovat se svým okolím. Často se ocitali v ještě větším zmatku, nejistotě a neschopnosti se rozhodnout. Právě v těchto chvílích jsem byla – a stále jsem – jejich průvodkyní:

• pomáhám jim zorientovat se,

• uvidět vlastní sílu,

• najít konkrétní kroky k tomu, co si přejí změnit.

Také já sama mám za sebou období, která rozhodně nebyla „zalitá sluncem“. Každá náročná zkušenost mi proto přinesla něco, z čeho dnes čerpám – porozumění, empatii a hlubší respekt k tomu, jak různé cesty životem mohou být. I proto věřím, že změna je možná, i když je někdy těžká a pomalá.

V terapii vycházím z přesvědčení, že:

• nejde jen o „splnění cíle“,

• ale i o objevování nových možností,

• rozvíjení sebe sama,

• učení se lépe rozumět tomu, co pro Vás má v životě smysl.

Můj přístup je založený na dialogu a bezpečném prostoru. Dávám Vám čas i prostor, abyste se mohli na svou situaci podívat z různých úhlů pohledu. Společně hledáme odpovědi na otázky:

• Co vlastně chcete?

• Na čem Vám opravdu záleží?

• Jaké zdroje už máte k dispozici, i když si jich možná zatím nevšímáte?

Věřím, že díky rozhovorům můžete postupně jasněji cítit, kým jste a kam chcete směřovat, a najít v sobě sílu i prostředky své záměry a cíle naplňovat.

Moje profesní zázemí:

• Vysokoškolské vzdělání: Mgr. v oboru Sociální práce a management v sociální práci

• Praxe: více než 10 let v sociálních službách – práce s psychicky, zdravotně i mentálně hendikepovanými lidmi

• Přibližně 5 let praxe v koučování

• V současné době procházím 5letým psychoterapeutickým výcvikem se zaměřením na systémový přístup a hypnoterapii

Pokud Vás můj přístup a zkušenosti oslovily, budu ráda, když se ozvete. Ráda se stanu Vaší průvodkyní na cestě ke změně, většímu porozumění sobě i svému životu.

Více O mně

• Hypnoterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

Videokonzultace
Logo

30minutová online konzultace – rychlá, ale bezpečná zastávka
Potřebujete se rychle zorientovat v náročné situaci, „vydechnout“ a podívat se na věci z jiného úhlu?
30 minutová online konzultace je ideální pro ty, kdo nechtějí hned dlouhodobou terapii, ale cítí, že už to sami úplně neutáhnou.
Během půlhodiny spolu:
pojmenujeme, co vás teď nejvíc trápí,
vybereme jedno konkrétní téma, na které se zaměříme,

podíváme se na možné další kroky, které vám můžou ulevit – tady a teď.

Je to jemný první krok, jak začít věci měnit, aniž byste se museli hned pouštět do velkého terapeutického procesu.

19/12/2025

• Konzultace online

Od 310 Kč

• Individuální konzultace (60 min.)

810 Kč

• Hypnoterapie

Od 890 Kč

• Individuální terapie

880 Kč

• Konzultace, terapie (120 min)

Od 1 100 Kč

Telefonní číslo

727 84...

3 názory

• N

Na terapii jsem zatím byla pětkrát, ale už teď vidím velký rozdíl v tom, jak se cítím. Hlavním tématem, se kterým pracujeme, je mé sebevědomí. Díky jejímu citlivému a chápavému přístupu si postupně uvědomuji, že na věci nemusím být sama a že je možné se na život dívat jinak, s větší jistotou a respektem k sobě. Velmi si cením její schopnosti naslouchat, porozumět a nabídnout podporům která není jen formální, ale skutečně upřímná a lidská. Každé setkaní mi přináší nové uvědomění i praktické tipy, které mohu hned využit v běžném životě. Její přistup je kombinací profesionality a empatie, což ve mě vzbuzuje pocit bezpečí a důvěry. Vždy odcházím s pocitem uleví a s novou motivaci pokračovat na své cestě. Pokud někdo hledá terapeutku, která dokáže propojit odbornost s lidskosti a upřímným zájmem, určitěji doporučuji.

• Psychoterapie Mgr. Uršula Kurková (Kladno) Individuální terapie  •

Výborný individuální přístup ke klientovi i opatrovníka klienta

• Psychoterapie Mgr. Uršula Kurková (Kladno) Individuální terapie  •

Děkuji a vážím si toho.
    Uršula

Paní Kurková je velmi milá a velmi oceňuji její ochotu pomoci. Umí dobře naslouchat a ptá se otázkami, které mi umožnily o sobě jinak přemýšlet a pohnout se z místa. Jsem ráda, že se s ní mohu setkávat. Vyhovuje mi jak její přístup, tak i pozitivní energie. Urcite mohu doporučit.

• Psychoterapie Mgr. Uršula Kurková - Mandala Individuální terapie  •

Mgr. Uršula Kurková

Děkuji a moc si toho vážím.
    Uršula