třída Tomáše Bati 3705, Zlín
maraska6980
Já jsem v celku spokojená mám paní doktorku od mích nácti let. Svého potomka jsem přivedla na svět v pořádku a bez komplikací. Rakovinové buňky odhalila včas a díky tomu jsem dnes naprosto zdravá. Takže s paní doktorkou nemám žádný problém a to jsem u ní 20 let. Katka
Radka
Nejsem spokojená s přístupem lékařky. Je neochotná něco vysvětlit, ani se neusměje. Během těhotenství se její způsob komunikace (spíše nekomunikace) nijak nemění. Na co se nezeptám-to se nedozvím. Jsem v 28.tt a za celou dobu mi neudělala ani jeden ultrazvuk či jiné vyšetření. Mluví s pacientem tak, že se dívá z okna. V čekárně věčně nikdo není (což také o něčem vypovídá), kabinky naprosto nevyhovující (především, co se týče hlasitosti z ordinace, tak jak je tady v diskusích již zmíněno). Prsa zásadně nevyšetřuje. Je propagátorem samovyšetřování doma. Což je dost o ničem. Jedničku dávám pouze sestře, která má lidský přístup. Někdy bych se nejraději na všechno zeptala jí, protože bych se dozvěděla určitě víc než v ordinaci. Hledám nového lékaře.
Laďka
S paní doktorkou nemám dobré zkušenosti. Na cokoliv jsem se zeptala, vždycky mi nepříjemně odpověděla a vlastně jsem se nic nedozvěděla a taky mi rozškrábla sliznici při stěru z čípku, což nebylo moc příjemné. Taky má kamarádka tam přišla s problémem, že má zřejmě bradavičky, dostala mastičku a když jí to po 3 týdnech mazání nemizelo, paní doktorka jí oznámila, že to je asi normální zvlnění kůže. Takže vyhodila peníze za mast, kterou ani nepotřebovala. A taky se mi nelíbilo, že na koze ležím nohama k oknu a všichni mi vidí až...Jsem ráda, že jsem odešla.
adela
Paní doktorku nedoporučuji. Když jsme čekali první miminko, necítila jsem se dobře a měla stále teploty cca od 10.týdne, svěřila jsem se s tím paní doktorce a ta mě ani nevyšetřila a uzavřela to slovy, že je to normální. Až v 15. týdnu použila UZ, který má v ordinaci a zjistila, že miminko nemá ozvy, řekla to přede mnou jen sestře a na mě se koukala, jak na exota, že brečím, pak mě poslala na vyšetření do porodnice, kde mi to potvrdili....jen s informací, že plod byl starý 9.týdnů !! Měla jsem štěstí, že jsem nedostala otravu krve.
K.M.
Nemám ani jednu špatnou zkušenost, takže spokojenost ...vstřícná, citlivá.
Adriana
K paní doktorce jsem přešla před 4 lety a s péčí jsem velice spokojená. Vždy je pečlivá, všechno mi vysvětlí, je milá a přirozená. Sestra nikdy nevchází a i ona je výborná a vstřícná. Jediné, co mi vadilo, je povinnost vážit se v čekárně před ostatními pacientkami a polonahé čekání v kabince, kde jde všechno slyšet. S lékařskými kvalitami paní doktorky jsem ale problém nikdy neměla.
Daňková
já jsem spokojená několik let...
Dobrý den, s paní doktorkou nejsem spokojená. Prsa nikdy nevyšetřuje, když si o to požádám, tak mi řekne, že bych si to snad měla dělat sama a podruhé mi prsa vyšetřila tak, že se mě zeptala, jestli někdo v rodině měl rakovinu prsu. Na genitáliích se mi udělala bradavice a já prvé myslela, že je to znamínko. Paní doktorka mě odbyla slovy, že je to jen bradavice, ale nic víc mi o tom neřekla. Asi mi zapoměla říct, že by bylo dobré je odstranit a že obsahují vir, který může způsobit rakovinu děložního čípku.
Mohli byste mi prosím doporučit jiného gynekologa?• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
K dr. Masné chodim uz nekolik let a vzdycky ke mne byla prijemna a profesionalni. Pri vysetreni nikdy nejsou otevrene dvere do sesterny a kdyz uz se otevrou, tak jen kdyz vchazi sestra s receptem nebo necim takovym. K dr. Masne chodi i nekolik mych kamaradek a vsechny jsou spokojene.
Váš účet byl odstraněn
Ne že by na mě někdy byla nepříjemná, ale vyšetření mi přišlo odfláknuté vždy. Sestřička je super.