Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Lenka
K této lékařce jsem chodila od narození. Byla naprosto skvělá! Doufala jsem, že k ní budu chodit i se svými dětmi, ale bohužel odešla do důchodu. Za posledních šest let mám již třetího praktického lékaře a budu asi opět měnit. Paní doktorka Brychtová u mě nasadila opravdu vysokou laťku a obávám se, že tak důsledného lékaře s individuálním přístupem již neseženu.
Katka Machalova
Skoda, ze odesla do duchodu a my se to dozvedeli "na piskovisti". Jinak jsme byli maximalne spokojeni. Odhalila alergii na bilkovinu kravskeho mleka jen z toho, ze syn (1,5 roku) nerostl do vysky jak mel, jinak byl uplne stastny a prospivajici...
Jana Rais
nejlepsi doktorka co znam.k jine bych uz nechodila.lepsi doktorku jsem opravdu nevidela a to uz jsme jich par meli.vsem doporucuji
ivka
velmi příjemná a hodná paní doktorka.I děti k ní rádi chodily.Můžu jen doporučit
~
Velmi nevstřícná paní doktorka.Kdykoliv jsem jí volala, vždycky byla velmi nepříjemná a o nějaké radě po telefonu, to ani nemluvim. Možná po profesní stránce dobrá,ale jinak o nějakém lidském přístupu se nedá ani mluvit. Možná bude člověk spokojený, jen když dítě nebude mít nějaký větší problém.Myslím si, že dobrá doktorka má i dobrý přístup.Ten bohužel paní doktorce chybí.Určitě nikomu nedoporučuji.
~
Byla jsem s dcerou na 13leté prohlídce. Tak podrobné vyšetření jsem nikdy nezažila. Paní doktorka je velmi pečlivá, citlivá, má lidský přístup k pacientům. Za celou dobu, co k ní dcera chodí, jsem nezažila, že by se jí nevěnovala na 100 %. Vřele ji doporučuji všem, kterým záleží na zdraví jejich dětí. Velké díky patří paní doktorce.
~
Paní doktorka je opravdu skvělá, velmi precizní, nikdy nic nezanedbá. Jsem ráda, že moje tři děti jsou v těch nejlepších rukou. Měli jsme původně jinou a vyšetření se prostě s naší současnou paní doktorkou nedá srovnat, podrobné, zodpovědné...
~
K této paní doktorce jsem chodil od miminka a nemůžu si stěžovat. Vždy byla vstřícná, starostlivá, pečlivá
~
Paní doktorka je výborná!!!! Vyšetření jsou na úrovni, precizní. Mohu jen doporučit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.