MUDr. Simona Richterová

Liberec 1 adresa

Odborný lékař internista

Klášterní 117, Liberec 46001

• V

Arogantní a nepříjemná paní doktorka,všem mým příznakům se vysmála a diagnozu potvrzenou laboratorními výsledky a dvěma jinými lékaři smetla ze stolu,že jí nezajímá názor jiných lékařů,po odchodu z ordinace jsem nevěděla jestli mám brečet nebo se smát,na příští kontrolu rozhodně nepřijdu

Děkuji za paní doktorku i sestřičku! Paní doktorka mě přijala i když jsem z jiného kraje a určila i diagnózu, kterou mi můj minulí doktor nebyl schopen určit za tři roky! Děkuji! Moc jste mi pomohla a těším se na další kontrolu u Vás :-D

• I

Minulý týden jsem od této arogantní a bezcitné lékařky odešla navždy.Nemohu posoudit její odborné znalosti, dokavad nevyzkouším léčbu jinde, ale po lidské stránce nemá v lékařství co pohledávat.Na to, že denně pracuje několik málo hodin si zřejmě přijde na dostatek peněz, aby od ní pacienti v zoufalství utíkali jinam.Ale má moc milou sestřičku.Irena

Chodím k paní doktorce Richtrové půl roku a jsem s ní velmi spokojen. I po profesní, i po lidské stránce.

• E

Paní doktorka se hodně změnila v přístupu k pacientům - bohužel v tom negativním slova smyslu. K lékaři chodím s respektem a pokorou. Jen jsem se zeptal na možnosti další léčby a to jsem si dal!

• Souhlasím s tím, že je paní doktorka velmi arogantní a její vyšetření jsou nedostačující, nebýt obvodního lékaře, nezjistila ani Anginu pektoris

• Já sem s paní doktrokou i sestřičkou velmi spokojená i přístup mi přijde vstřícný.

• Minulý týden jsem od této arogantní a bezcitné lékařky odešla navždy.Nemohu posoudit její odborné znalosti, dokavad nevyzkouším léčbu jinde, ale po lidské stránce nená v lékařství co pohledávat.Na to, že denně pracuje několik málo hodin si zřejmě přijde na dostatek peněz, aby od ní pacienti v zoufalství utíkali jinam.Ale má moc milou sestřičku.IrenaI

• A

Kdysi za totáče mi hodně pomohla, bylo to za pět minut 12, vinou špatné obvoďačky jsem málem přišla o život.
    Nyní diagnóza chybná, přesto moc hodná, milá, sestra též.