Malátova 2509/14, 40011 Ústí n.L, Ústí nad Labem
Hečko Matěj
Pan doktor a sestřička je v dnešní době doslova zázrak, profesionální přístup, vstřícnost a ochota.Opravdové štěstí že jsem na pana doktora narazil.
Jen a jen doporučuji• MUDr.Michálek Rudolf • Jiný •
Denisa K.
Jediný neurolog,který je opravdu pečlivý,není arogantní a “rýpe” kde může aby zjistil příčinu obtíží. Od 13ti let jsem chodila od čerta k ďáblu,všude jsem skončila bez pomoci. Až po 5ti letech hledání jsem konečně narazila na pana doktora,který pracuje na 1000%,mohu jedině doporučit a děkuji,že zde máme takového neurologa. Sestřička taky úžasná.
• MUDr.Michálek Rudolf • •
Dobrý den, pan doktor je příjemný a velmi ochotný. Sestřička, tak od té by se mohli ostatní učit. Takto příjemnou a usměvavou sestřičku jsem dlouho neviděl. Moc děkuji a všem pana doktora vřele doporučuji :-)
Kučera• • •
Edita Palánová
První dojem dobrý. Dcera zavolala a byl ochotný jí hned přijmout. Vyšetřil, napsal recept a doporučení na CT a MR. Recept byl na lék Milgama v injekcích 10 ks 1x denně. Injekce ovšem do ruky nedostala a v lékárně je bez receptu nedají. Byl pátek. Její obvodní lékařka už neordinovala tak jsem jí vezla hned zpět k panu doktorovi. Tam jí sestra poslala pryč s tím že jí nic nedá a doktor tam není. Takže pro mě nastal mataton k získání injekcí aby dcera mohla začít léčbu. To se nakonec povedlo. Ovšem po třetí injekci dcera otekla a naskákali jí puchýřky. Hned volala pana doktora. Odpovědí bylo jen ať to tedy nebere a přijde podle domluvy. Přišla dnes (9.9). Díky zpoždění autobusu o PĚT minut déle. Sestra jí sdělila že už jí nevezme ať přijde 27.9??? Prý za ní vzali jiného pacienta.
Takovè chování je pro mě nepřípustné a já určitě nedoporučuji. S pozdravem Palánová• • •
E
Erika.74
Pan doktor Michálek je velice zodpovědný lékař k pacientům se chová velice zodpovědně a snaží se jim pomoci a zjistit tkz,, kde je zakopaný pes,,Navštěvuji ho já i můj manžel a díky tomu že manžela odeslal na vyšetření do spánkové laboratoře zjistila se příčina jeho potíží.je velice pečlivý a opravdu se všem věnuje na 110%.my jsme s ním jako s lékařem velmi spokojeni.manželé Šolínovi
Václav Kopecký
MUDr. Michálek, je na profesionál úrovni. Vždy , když jsem se pana doktora na něco zeptal, tak mě vždy vše vysvětlil tak, abych to jako pacient pochopil. V. Kopecký z UL.
Jana
velmi pečlivý doktor,příjemný a důkladný
M.S.
Chodím k Mudr. Michálkovi již nějaký čas a ještě že je! Chodila jsem od čerta k ďáblu a nic, až s ním se dali věci do pohybu. Neunáhlila jste se kritikou? přála bych vám poznat Mudr. Veličkovou...
N
N.
Pana Michálka NEDOPORUČUJI!!Horšího lékaře jsem jěště nevidela!2roky trpim bolestmi páteře!Pan doktor se mi na zada nepodíval a jeho verdikt zněl že mi nic není!!Bylo mi líto těch 30korun ktere mu šli do kapsy!!!Pana Michálka už nikdy!
MUDr. Rudolf Michálek
Bohužel jste se zapomněla podepsat, takže netuším, koho jsem tak hrubě rozčílil, ale své pacienty vyšetřuji poctivě. Přijďte do ambulace a já Vám Vaše peníze vrátím, pokud máte pravdu. Dr.Michálek
M.
Lékař na výbornou! 2 roky mi "Odbornice" vysvětlovala že jsem asi hysterka, diagnoza je jiná a nepříjemná. Doktoru Michálkovi díky za jeho přístup a pečlivost, zlatý člověk.