Komenského 886, Mníšek pod Brdy 25210
Monika H.V.
Nejlepší dětská paní doktorka i sestřička, co jsem za svůj život potkala.Užasný přístup k dětem i rodičům, neuvěřitelně lidská, obětavé a vždy nám dokázala pomoci!!! Moc si vážím, že mé děti mohou být jejími malými pacienty.
• Sam. ordinace PL - pro děti a dorost • Jiný •
Zuzana Čítková
Paní doktora Štěpánková nám bude moc chybět. Bude velmi těžké najít náhradu poté, co jsme se odstěhovali z Mníšku. Vždy všechno vysvětlila, nedávala zbytečně léky - natož atb (pokaždé udělala před CRP). Skvělý přístup k dětem. Milá sestřička.
F
Filikiki
Nejúžasnější lékařka na světe
Marttin.kamaraad
Nejlepší doktorka všech dob, muzu jen a jen doporučit. Slova chvály snad ani nejde použit, protože by nikdy nevystihly to, jaka paní doktorka společně se svou sestrickou je. Martin K.
Nejlepší doktorka, jakou jsem kdy potkala, fakt mě mrzí, že už nejsem dítě. Profesionální, milá, hodná, ochotná, lidská, NEJLEPŠÍ!
Vynikající dětská doktorka. Škoda, že jsem musel v dospělosti přejít k obvodnímu lékaři. Rád bych k ní chodil stále...
Vynikající dětská lékařka, velmi milá na děti, moje dcera a syn ji mají moc rádi a rádi do ordinace chodí. Po odborné stránce jsem naprosto spokojena, paní doktorka vždy rychle stanovila diagnózu a doporučila vhodnou léčbu. Používá přístroj na měření CRP, nepředepisuje automaticky ATB. Pokud je to možné, doporučuje i přírodní prostředky. Velké plus jsou i oddělené čekárny pro nemocné a pro zdravé děti a kojence.
Paní doktorka Štěpánková je naprosto skvelá profesionálka ve svém oboru! Je velmi příjemná, pečlivá a moje děti k ní chodí bez strachu. Se sestřičkou, která je také moc milá a ochotná, tovoří skvělý tým. Děkuji jim oběma. M.Muroňová
Usměvavá,milá a velmi pečlivá pani doktorka dcera ji má moc rada.
Skvělá paní doktorka, kdykoliv mohu zavolat, vždy je příjemná, velmi ochotná a přístup má skutečně nadstandartní. A to jí skutečně se svými dvěma věčně nemocnými dětmi dávám zabrat :o)