Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Běžný termín
O mně
Prosíme,abyste si pro snazší průběh komunikace s týmem naší ambulance a bezproblémový provoz (např. snížení čekací doby k ošetření na minimum) přečetl...
VíceLéčené nemoci
Přesnost
Péče
Zařízení
M. O.
Vše bylo v pořádku.Hezká čekárna ochotná sestřička. Pan doktor je super a ordinace čistá, útulná. Perfektní
jm
Byla jsem jako vždy spokojená, přestože se jednalo o nového lékaře - dochvilnost, příjemné vystupování.
DCh
Skvěla komunikace a vyšetření proběhlo v pořádku. Maximálně spokojená. Skvělý novy tým lékařů. Dekuji
Mráčková Magdalena
vše jako vždy, bez chyby, díky pane doktore !
empatický a citlivý pan doktor, žádné čekání.
laskavé prostředí.
P. N.
Pan doktor je emapaticky a profesionální! Za ty roky co navštěvuji jeho ordinaci nebyl nikdy žádný problém. Děkuji
Miška
Naprosto úžasný doktor po všech stránkách. Jsem ráda, že jsem přešla zrovna k tomuto panu dr. Max. spokojenost.
VR
Jsem velmi spokojená, k panu doktorovi chodí už i moje nejstarší dcera. Vždy si mě trpělivě vyposlechne, odborně poradí, při vyšetření vše vysvětlí.
M. S.
Tohle je pan doktor neznam nikoho, kdo by se mu rovnal po všech stránkách. Profesionální přístup ve všech směrech
m.tobolakova
Jsem naprosto spokojená s tímto lékařem. Je vždy lidský, vstřícný, chápavý, vše vysvětlí, má profesionální přístup. Děkuju za jeho péči a mohu všem jen doporučit.
J.Hradilova
Profesionální přístup lékaře i sestry , příjemné jednání i prostředí. Jako pacient jsem byla velmi spokojená.
O mně
VíceLéčené nemoci