Velká Brána 584, Jemnice
Vladimír
MUDr.Richard Štrobl je u mne "Pán Doktor ",jen jak tady už kdosi napsal - Je třeba pochopit jeho humor,i já jsem stím měl malý problém,nyní však na tohoto lékaře nedám dopustit,jen víc takových lékařů jako je on a jeho žena.
pacientka
Výborný lékař, opravdu pan doktor na správném místě. nechtěla bych jiného.
**********
Z poslední návštěvy u pana doktora,mám velice špatný dojem.Nedokázala jsem se svěřit se zdravotním problémem,po jeho slovním útoku na mou osobu.Váhám,zda vyhledat jiného obvodního lékaře,který si vyslechne moje potíže,udělá potřebná vyšetření,určí správnou diagnozu a nebude mě léčit ,,odedveří".Jako chyrurg,je jistě dobý,jako pokladní také,ale nemocný člověk potřebuje být hlavně pochopen,povzbuzen a hlavně správně léčen!!!!!!!Pan doktor není zlý,jen přenáší svoje špatné nálady na pacienty,není to profesionální.
Jsem velmi spokojena,rychla diagnostika,lecebny postup stoprocentni.
super lekar
Pan doktor Štrobl je velice chytrý a zodpovědný člověk.Vždy mi pomohl a poradil,dokáže se usmát a pobavit,což je někdy ten nejlepší lék.Myslím,že má obrovskou trpělivost a chová se podle toho,jak se kdo chová k němu.
Nemohu si stezovat, pan doktor mi sice nenabidl kavu a je pravda, ze do monitoru sveho pocitace mohl koukat o neco mene nez koukal, ale jeho diagnoza byla presna, pomohl mi i s nastupem do nemocnice, ktery urychlil, stacili mu dva telefonaty. Do nemocnice volal, aby se informoval jak se mi dari. Opravdu chybelo jen to kaficko, ale on stejne neni moc vyrecny.
Rychlost, jde rovnou k věci, vyjadřuje se jasně a srozumitelně, krátké čekací doby.
Je arogantni a mysli si ze je neomilnej
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
E
EX
Vždy dobře léčí, záleží na pacietovi zda jen předstírá nemoc či je opravdu nemocný, jinak by asi nebyl jako lékař na ZS kraje Vysočina.