Mathonova 1/291, Prostějov
Nazory
Jiří S.
Bohužel se nemůžu k Panu Klocovi vyjádřit pozitivně, čtvrt roku mi nebyl schopný diagnostikovat zpřetrhané křížové vazy. Tu mi úspěšně udělal až fyzioterapie Prostějovských basketbalistů a volejbalistek.
Věra Vévodová
K Dr. Klocovi chodím několik roků. Vážím si jej nejen jako odborníka, ale i příjemného a vstřícného člověka, který má pochopení, že starší člověk má již orthopedických problémů více. I mě 2 x operoval koleno, a na výbornou.
Iveta Tomanová
Mudr.René Kloc je apsolutní jednička lepšího a ochotnějšího orthopeda neznám ,je vždy usměvavý ,ochotný a hlavně prodělala jsem u něj již několik operací,vždy v naprostém pořádku ,jizvy nejsou ani vidět je prostě SUPERRRR!!!!!
zaplenka
Perfektní přístup, odborník, není co dodat, takových ortopedů více, nemusely by se čekat dlouhé hodiny v čekárně.
HOST
VELICE DOBRÝ LÉKAŘ,MILÝ PŘÍSTUP A JEDNÁNÍ,MAX. PÉČE,ODBORNÍK NA SVÉM MÍSTĚ. PO OPERACI ŽÁDNÉ VELKÉ JIZVY.VELICE OCHOTNÝ USMĚVAVÝ LÉKAŘ,PROSTĚ NENÍ CO DODAT,URČITĚ DOPORUČUJI !!!!!!
NĚKOLIKRÁT MĚ TENTO LÉKAŘ OPEROVAL,ŽÁDNÉ PROBLÉMY,JIZVY NEJSOU VŮBEC VIDĚT,JE TO LÉKAŘ NA SVÉM MÍSTĚ,NAPROSTÁ SPOKOJENOST,TAKOVÝCH KBYBY BYLO VÍC,BEZVA ODBORNÍK.
Super lékař