MUDr. René Kloc

Ortoped Více

Prostějov 1 adresa

Nemocnice Prostějov (Středomoravská nemocniční, a.s.)

Mathonova 1/291, Prostějov

Bohužel se nemůžu k Panu Klocovi vyjádřit pozitivně, čtvrt roku mi nebyl schopný diagnostikovat zpřetrhané křížové vazy. Tu mi úspěšně udělal až fyzioterapie Prostějovských basketbalistů a volejbalistek.

• V

K Dr. Klocovi chodím několik roků. Vážím si jej nejen jako odborníka, ale i příjemného a vstřícného člověka, který má pochopení, že starší člověk má již orthopedických problémů více. I mě 2 x operoval koleno, a na výbornou.

• Mudr.René Kloc je apsolutní jednička lepšího a ochotnějšího orthopeda neznám ,je vždy usměvavý ,ochotný a hlavně prodělala jsem u něj již několik operací,vždy v naprostém pořádku ,jizvy nejsou ani vidět je prostě SUPERRRR!!!!!

• Z

Perfektní přístup, odborník, není co dodat, takových ortopedů více, nemusely by se čekat dlouhé hodiny v čekárně.

• H

VELICE DOBRÝ LÉKAŘ,MILÝ PŘÍSTUP A JEDNÁNÍ,MAX. PÉČE,ODBORNÍK NA SVÉM MÍSTĚ. PO OPERACI ŽÁDNÉ VELKÉ JIZVY.VELICE OCHOTNÝ USMĚVAVÝ LÉKAŘ,PROSTĚ NENÍ CO DODAT,URČITĚ DOPORUČUJI !!!!!!

• NĚKOLIKRÁT MĚ TENTO LÉKAŘ OPEROVAL,ŽÁDNÉ PROBLÉMY,JIZVY NEJSOU VŮBEC VIDĚT,JE TO LÉKAŘ NA SVÉM MÍSTĚ,NAPROSTÁ SPOKOJENOST,TAKOVÝCH KBYBY BYLO VÍC,BEZVA ODBORNÍK.

• Super lékař