T. G. Masaryka 602, Frýdek-Místek 73801
T
tamara.barosova
Odborník ve své profesi, jako parodontolog i jako praktický lékař, vstřícná, milá. Za zubní výplně i za další materiály v rámci zákroků se dnes platí všude a preventivní zubní prohlídky nejsou výmyslem, pak by možná i povylítané plomby byly zavčas podchyceny a ošetřeny bezplatně. Mimochodem za různé ptákoviny jsou lidé schopni vydat neuvěřitelné peníze, ale za ošetření u lékaře se ošívají...........
Křenda
Je až neuvěřitelné jak si někdo dokáže na neštěstí druhých hrubě vydělávat a nestydí se za to!
Drahé plomby mi po roce povylítavaly z huby jak holubi z hnízda a světe div se- znovu platit!
Tady končím!
Pro zámožné lidi co si najdou čas reklamovat odvedenou práci mohu jen doporučit!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka Ermisová mi moc pomohla na nedělní zubní pohotovostiv nemocnici ve F-M, narozdíl od lékařky Džbánkové na zubní pohovosti den předtím, která mě poslala domů,že nemůže pro mě nic víc udělat, nemluvě o hygieně bez rukavic, spadnuté hadici, kterou mi Džbánková znovu dala do úst. Musela jsem jet další den pro bolestivost znovu na pohotovost a paní doktorka Ermisová mi dala léčivou vložku do zubu, kterou mohla dát i předtím v sobotu Džbánková, ale nedala. Paní Ermisová mi pomohla od bolesti,vstřícné jednání. Děkuji.
Jsem naprosto spokojená, paní doktorka je velmi milá a ochotná.
Odborně na úrovni, sympatické vystupování.
knopek
chodil jsem k ní jen s paradentozou a lepší jsem zatím nepoznal u ní mě nic nebolí a udělá i to co nemusí,škoda že má plno
Svoboda.
Potvrzuji již citované.Naprostá citlivost, ohleduplnost, ochota.
Milatová
PAní doktorka je nejen skvělý stomatolog, ale je také velmi příjemná, citlivá. Má výborný přístup k dětem , obě mé děti se k ní vždy těší. Také bych chtěla pochválit vkusně, barevně a optimisticky zařízenou ordinaci i čekárnu. Také sestřičky jsou prima.
S paní doktorkou mám jen výborné zkušenosti.Milá,příjemná,lidský přístup,odborník.
Monyna
Paní doktorka je velice hodná,a co je hlavní v této profesi je velice citlivá!!!!A ohleduplná!!!
```• • •