Karla Čapka 589, Písek 397 23
T
T.P
Paní doktorka se zásadně nevyskytuje v ordinaci dle ordinačních hodin.
• Nemocnice Písek • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Skvělá práce
Paní doktorka je skvělá, velmi vstřícná, komunikativní, hledající řešení. Skvělý operatér. Během mého pobytu v nemocnici mě navštěvovala a sledovala mé uzdravení. Po propuštění mi doporučila i vhodného fyzyoterapeuta. Líbilo se mi, že hledá řešení, jak člověku pomoc a není jí líto času.
• Nemocnice Písek • Jiný •
Pavel Vesely
Paní doktorka se k nám moc mile nechovala, dala nám na jevo, že jsme přišli nevhod. K dceři se při vyšetření také moc dobře nechovala, celkem jsme na vyšetření strávili 2,5 hod.
• Nemocnice Písek • zhmožděný prst dcery •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
tataj
Výborná doktorka. Po operaci ramene jsem velmi spokojen. Pokaždé návštěvě velmi dobře poradila.
Mužíková Vlasta, Protivín
Pani doktorka Doležalová je výborná ortopedka,ale i chápavá lékařka. Pacienta vyslechne,poradí,vysvělí. Přeji písecké ortopedii hodně úspěchů a samé lékaře jako je Doležalová Renata MUDr.
Výborná doktorka, příjemná, trpělivá s lidským přístupem. Všechno Vám vysvětlí a opravdu poslouchá Váš problém. Škoda, že takových není víc. Držím jí palce, aby vydržela ten příšerný nápor v čekárně a tlaky lidí, i když i za takového pracovního prostředí dokáže být milá a trpělivá.
N
Nováková
Přístup paní doktorky je výborný,má vztah k lidem.Povídá si s nimi a má na ně dostatek času.