Studentská 1699/4, Žďár nad Sázavou 59101
m.o.
Pan doktor je slušný a kvalifikovaný. Zato sestra Holčapková - to je vrchol sprostého jednání, snaží se zbavit pacientů. Doslova ostuda zdravotnictví. Takové sestry by se neměly ve zdravotnictví vůbec objevit.
Radek Pátek
Byl jsem jsem tam s bolestivou bulkou na zápěstí (ganglin) prvotní odsátí nepomohlo tak přišla na řadu operace přímo u pana doktora v ordinaci. Dnes již ruku opět rok zatěžuji (nadstandartně zatěžuji, JUDO/posilovna každý den) a nemám sebemenší problém a doufám že to tak taky zůstane. Vzhledem k tomu kolik jsem toho až po svém zákroku četl na internetu o nepovedených operacích ve stejnem místě(přímo v místě karpálního tunelu),
tak bych dnes asi už takový zákrok snad ani nebyl ochoten podstoupit :-D .
Pak jsem si také jednou stěžoval na bolest zad pod pravou lopatkou, tak mě byl opíchnut ztuhlý sval.
S tímto problemem bolestivosti zad jsem byl prvotně u obvodního lékaře, pak u pana Černého a pak následoval hned vedle pan Krejs , který udělal rentgen a 3měsíční bolest zad dostala své jméno... Dvě Zlomená Žebra :D , která se hojila hodněěěě dlouho(cca 5 měsíců), možná kůli tomu tříměsíčnímu přecházení tohoto problému se slovi to snad přejde jako vždy :-) . I přes tohle si myslím že pan Černý je dobrý doktor a ví co dělá a za své znovu narozené zápěstí jsem mu velice vďěčný, a k těm žebrům asi toto... od pana Krejsi mi bylo řečeno že je divné že stím mohu sportovat a normálně fungovat, že stím všichni ostaní sotva dojdou do ordinace a pak jdou na neschopenku. Takže pan černý asi nemohl tušit že jde o tohle.
A připojuji se k názoru že v čekárně pana Černého jsou někteří pacienti opravdu nesoudní. Já tam potkal postarší ženu 55 let +- která vycházela z ordinace s neuvěřitelnými nářky jak jí bolej nohy, vyšla bosá... po zavření dveří ordinace odněkud vyčarovala kozačky s asi 15 centimetrovým potpatkem, narvala do nich ty svoje zkroucený zapařený nohy a noblesně odkráčela.. co dodat? Někteří lidé se tu vyjadřují nechvalně o svých doktorech zdůvodu toho že jim přijde že se lékař o jejich zdraví nestará dostatečně, paradoxem je že mnohdy se tito lidé ke svému vlastnímu zdraví chová hůř než ti jejich (HROZNÍ) lékaři.• • •
v f
s panem doktorem jsem velmi spokojena, hodně mě pomohl i setřička je velmi přijemna a zato jim moc děkuji.
Anonyn
Pan doktor Černý a jeho sestřička mají zvláštní chování a to velmi hrubé,hlasité a sprosté jednání.Doktor přijde o 20 minut pozdě do ordinace a první co je jeho předností ihned jde do čekárny řvát na pacienti.Jeho chování je arogantní a připomíná chování řeznického psa.Pan doktor neumí ani sedět na křesle,spíše leží než sedí,proto mu na stůl doporučuji sklenku sektu nebo piva.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Spurný Jiří
Jsem velmi spokojen s profesionálním přístupem k vyšetření i provedené operaci.
Pan doktor Černý je odborník na svém místě, který své povolání bere jako poslání. Takových je dnes málo. Jsem jeho pacientka. Sestřička je milá a šikovná paní. Pane doktore, přeji vám hodně sil a pevné nervy :-)
Pan doktor má velmi hezký přístup k dětem. Rodičům vše trpělivě vysvětlí. Chodíme na kontroly pravidelně a jsme moc spokojení.
Vynikající ve svém oboru. Vždy velmi odborně a rutinovaně pomohl.
Velmi obětavý a pečlivý lékař.
S panem doktorem Černým mám dobré zkušenosti, pokud jde o chování bylo příjemné a vlídné, což u některých doktorů chybí. Především mě neoznačil za simulanta, čehož se u jiných doktorů dočkat můžeme. Vysvětlil mi, proč je třeba operace, předal mě do péče dobrému lékaři v dobré nemocnici. Tímto pana doktora zdravím a zároveň i pana doktora Straku z Černopolní nemocnice v Brně.