Jmenuji se Zuzana Marečková Kloudová a vystudovala jsem pětileté jednooborové studium psychologie na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity. Zde jsem také absolvovala Doplňující pedagogické studium. Jsem také frekventantkou akreditovaného pětiletého systematického psychoterapeutického výcviku v kognitivně-behaviorální terapii (KBT) v Mezinárodním institutu KBT Odyssea, pod vedením Prof. MUDr. Jána Praška, CSc. a PhDr. Mgr. Petra Štípka. Směr využívá propojování myšlení, chování a prožívání k nacházení neprospěšných vzorců, které pak lze pomocí postupných kroků ke zlepšení měnit. Kromě sebepoznání tak může vést ke změně, buduje schopnosti a dovednosti, kotví klienta ve vlastním zvládání situací.
Věnuji se individuální terapii s dětmi, dospívajícími, dospělými, ale i rodinným terapiím. Mezi nejčastější témata patří úzkostné potíže, panické stavy, depresivní projevy, fobie, obsedantně-kompulzivní projevy, poruchy autistického spektra či psychosomatické obtíže, ale i náročné životní situace či pocity nespokojenosti. Na sezeních se můžeme potkávat i online. Kromě toho ráda pořádám workshopy, přednášky či podpůrné skupiny.
Ve sdílené kanceláři bývám ve čtvrtky.
O mně
Ve sdílené kanceláři bývám ve čtvrtky.
- Psychoterapie
Konzultace online
700 Kč -
Psychoterapeutické poradenství Jihlava
Jiráskova 32, Jihlava 586 01
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Zuzana Marečková Kloudová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
V okolí Jihlavy