Fyzioterapeut · Více o specializacích

Mariánské Lázně 1 adresa

Vladimír Musil
Rekondičně - rehabilitační centrum

Hotel Coop Kriváň, Masarykova 17, Mariánské Lázně 35301

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili MUDr. Vladimír Musil? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den, hledam nekoho, kdo by dochazel k moji mamince v Domove senioru Valtice a poskytoval fyzioterapii , dle domluvy. Do ted lezela na oddeleni LDN, kde s ni denne trenovali v choditku a cvicili operovane rameno. V domove tolik casu na ni mit asi nebudou....Poradite mi jak na to? Dekuji.…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Vladimír Musil

Dobrý den, bohužel je MUDr. Vladimír Musil od roku 2016, po CMP ochrnutý a nepracuje. Je mi líto, ale nemůže Vám pomoci. Musilová

Dobry den, v lednu jsem prodelala trombozu PDK. Mam 25 let, tromboza byla hlavne z uzivani HA, toho casu jsem byla nachlazena, hodne jsem sedela/lezela, na PDK mam take varixy. Trombofilie neprokazana. Nyni uzivam xarelto. Muj problem je, ze zhruba ve stejny den, ale spise se to stalo nekolik…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE: