MUDr. Vladimír Mrózek

Frýdek-Místek 1 adresa

Mrózek Kardiologie s.r.o.

Na Poříčí 1190, Frýdek-Místek 73801

• R

Díky skvělé péči a přístupu, jsem se vrátil zpět do kvalitního života. Děkuji!

• Mrózek Kardiologie s.r.o. Jiný  •

• Hodnotím vysoce profesionální přístup

• Pan doktor mi hodně pomohl a jsem rád ,že se stará o mé srdíčko.moc mu děkuji

• K panu doktorovi chodím více jak 10 let a po celou dobu se o mě stará pečlivě

• Kvalitním vyšetřením a rychle zorganizovaným zákrokem mě zachránit od infarktu-děkuji

• Nejhorší lékař, kterého znám. Neumí vyšetřovat, a nic nevysvětli, prostě nula.

• Lidský přístup pana doktora při mém závažném onecnění srdce mi pomohl překonat těžkou krizi ,kterou jsem před i po operaci.

• Chodím k panu doktorovi již několik let a jsem jeho přístupem k řešení mých zdravotních problému a nejen srdečních velmi spokojený

• Díky Vaší péči jsem stále aktivní a mohu být užitečný ve společnoti i ve svém věku 75 let
    děkuji

• Velmi svědomitý a sympatický lékař ,který mi vše o mé vadě vysvětlil a zbavil obav z rizika z těhotenství.