Ortoped · Více o specializacích

Jindřichův Hradec 1 adresa

Vítězslav Bendík
Ortopedická ambulance

U Nemocnice 380/III, Jindřichův Hradec 37738

• Co se týče karpálů tak vynikající,ale ten zbytek!!!!Měl by se zaměřit vážně jen na čištění karpálů a ten zbytek ponechat lékařům kteří svou práci vykonávají s láskou a úctou k pacientům.

• S panem doktorem mám dvě zkušenosti, obě špatné. Když opomenu dvakrát špatnou diagnózu, naprostou neochotu poslouchat, kde a kdy mě co bolí, musím alespoň zmínit jeho aroganci. Doufám, že se s tímto doktorem již nesetkám a nepřeji to ani jiným.

• Před několika lety(cca 20let) mě léčil a za dalších pár let mě operoval.Opravdu odborník a velice slušné vystupování jak jeho,tak i jeho ženy,která mu dělá sestřičku.Mohu jen potvrdit-opravdu sehraný pár.Mohu jen doporučit!!!

• K panu Bendíkovi by mě už asi nikdo nedostal. Myslím si že je odborník, ale velice arogantní a neochotný.

• Profesionál,odborník,příjemné jednání,doporučuji

• Příjemný, milý, profesionální! I příjemná sestřička! Vojta

• Odborník, dobrý přístup,spokojenost vždy a to jsem byl ošetřen několikrát!

• Výborný lékař,odborník i člověk.Doporučuji!Vstřícný,milé prostředí i sestra.

• S péčí pana doktora a s jeho odbornými znalostmi jsem maximálně spokojen a nejen já,jeho vystupování je příjemné a profesionální,setřička velmi milá.
    Zlostné a arogantní jsou komentáře níže a absolutně s nimi nesouhlasím!!

• A

Já mám u pana doktora v rozmezí několika let ambulantně operovány dva karpály a musím říci, že tak úžasně sehraný tým dvou lidí se jen tak nevidí. To nebyla operace, to byl koncert ... naprostého profesionála, sestřičky taktéž, navíc ještě velmi milé. V tomto případě existuje manželská souhra i v profesní oblasti. Byla jsem velmi spokojena.

Odpovědi

6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den,mužu poprosit o objasnění závěru z MR .? Subtotální leze šlachy m.supraspinatus.Kompletni

Dobrý den,mužu poprosit o objasnění závěru z MR .?
Subtotální leze šlachy m.supraspinatus.Kompletni leze šlach m.infraspinatus s retrakci a tukovou atrofii svalového bříška.Zmnozena kloubní náplň.napln navazujiciSA/SD burzy.
Je to na operaci nebo nějaké cvičeni?Je mi 70 let.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Vítězslav Bendík

Ve Vašem věku operační řešení není nutné,jestliže nemáte pocity luxací /vykloubení/opakovaně při zátěži.
Cvíčení s posílením pletence ramenního kloubu by mělo být dostačující.

Dobrý den Naše dcera si na horách 24 ledna letošního roku přetrhla přední křížový vaz. Bylo to v rá

Dobrý den
Naše dcera si na horách 24 ledna letošního roku přetrhla přední křížový vaz. Bylo to v rámci školního výcviku. Bohužel tam s ní nikdo nedošel k lékaři. Po návratu domů jsme navštívili lékaře na pohotovosti kde nám bylo řečeno že máme koleno ledovat a za pár dní bude vše v pořádku.Ale…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Vítězslav Bendík

Váš ošetřující lékař jistě poznal na rtg kolenního kl.růstové zony ,které nasvědčují dalšímu růstu a zřejmě z tohoto důvodu operační řešení odložil.Nyní je důležité věnovat se aktivně posilování…

Prohlížet všechny odpovědi