Viktor Dvořák
Veterinární ordinace

Brněnská 159, Tišnov 666 01

Pan doktor je velmi příjemný, naše Ejmuška se ho vůbec nebojí... Jsme rádi ,že k němu chodíme díky

• Z

Moc děkujeme panu doktoru Dvořákovi a jeho týmu. Zachránili nám jedenáctiměsíční štěně Německé dogy po tom co nepozorovaně pozřelo kus plyšáka a nastaly velké komplikace. Úžasný přístup a jednání i když se operovalo zrovna na Velikonoční pondělí. Ještě jednou moc děkujeme.

• H

Velké díky panu MVDr.Dvořákovi a jeho kolegyni Zuzaně. Zachránili nám naši kozu Boženku, která na tom byla hodně špatně. Děkujeme

• jiné místo Jiný  •

Nejlepší doktor pan Dvořák a kolektiv v Tišnově. Jak léčba ,komunikace ,rady ,.....100% péče děkuji Vám kolářová eva

• Veterinární ordinace Jiný  •

• sympatický, upovídaný, usměvavý, ale psa jsme museli nechat doléčit jinde. Léky od bolesti prasklý vaz v koleni nespravily :(

• Pana doktora mohu jen doporučit! Už mnohokrát zachránil naše psy a kočky. Přátelské prostředí, profesionální a citlivý přístup..... 100% spokojenost!

• Naprostý profesionál s citem pro zvířata a lidským přístupem.....co víc si přát?! Snad panu doktorovi hodně zdraví!

• S panem doktorem jsem moc spokojená. Máme divokého kocoura, kterého se nechá ošetřit jen pod nátlakem v rukavicích, pan doktor to se zvířaty umí. Naposled při ošetření kocour ani nemňouknul, nevyváděl, vše šlo hladce. Zvířata z něj vycítí, že je to profík a chce jim pomoct.

• K panu Dvořákovi chodí moje babička s černou labradorkou a přístup pana doktorasi nemůže vynachválit ! super doktor ! A to, že nejde pejskovi uz pomoci a nekdo si tady vylivá zlost se mi vůbec nelibi , protoze pan doktor i jeho celá ordinace jsou bajecni a vždy dělají co můžou a další báječná věc je v tom, že i když k nim pejsek nechodí a je jiný problém kdykoliv se člověk může přijít zeptat a vždy pomuzou! Vřele doporučuji Galová

• Dobrý den!Já jsem byla strašně hezky překvapena milým přístupem a velice fajn atmosférou.S péčí o moji fenku jsem byla spokojena moc!Naopak jsem jezdila do Brna,řešit jeden problém co se týče žlázek a fenečce mačkali žlázky,téměř 3 krát do týdne a situace se stále zhoršovala,pan doktor odvedl svoji práci velmi dobře a fenečce problémy s žlázkama najednou ustaly.Zdravím pana doktora i celý jeho kolektiv a chtěla bych touto cestou popřát spoustu úspěchů! :) Vřele doporučuji!