• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka i sestřička jsou velmi příjemné, ochotné a milé za což dávám velké +. Pokud ale chcete nosit kontaktní čočky, vyhledejte raději jiného lékaře. Paní doktorka prodává, lépe řečeno nutí, čočky pomalu 2x dražší než je koupíte normálně v optice, nebo přes internet. Pokud řeknete, že u ní čočky kupovat nebudete, už k ní nemůžete chodit.

• Váš účet byl odstraněn

Objednání na určitý čas de facto nefunguje. Stejně se zde poté musí čekat i více než hodinu. Chápu, že u lékaře nejde naplánovat vše na minutu, ale toto je neadekvátní, zvláště když je to pokaždé. Pro lidi s nedostatkem času určitě doporučuji někoho jiného.

• V

VD

Bohužel mám stejný názor, od té doby co nosím kontaktní čočky a byla jsem nucena si je tam kupovat téměř o polovinu dráž, už tam nechci a hledám jiného, kamarádka se s ní dokonce neskutečně pohádala, když si čočky od ní koupit nechtěla a tak pani doktorka řekla, pokud nekoupí, neřekne jí jaké má zakřivení, atd a tak se stalo, odešla s prázdnou. Doufám že najdu někoho, kdo mě nebude nutit do koupi :-( je mi z toho akorát tak zle, jak se s tímto obchoduje.

• Pacient

Přesně jak už bylo napsáno, s paní doktorkou jsem byla dlouhou dobu spokojená. Pak jsem si však začala kupovat kontaktní čočky přes internet a bylo zle. Jednou mi velmi nehezky vynadala, že pokud si nebudu kupovat kontaktní čočky u ní, tak tam nebudu moct chodit a taky se tak stalo.

• Pacient

S paní doktorkou i sestřičkou jsem nanejvýš spokojená, chodím k ní už dlouho a vždy dokázala poradit a pomoci. Mohu ji jen doporučit.

• Pacient

Chodím k paní doktorce již pár let a jsem s ní spokojen. Je upřímná/což nemusí každému sednout, ale pro mě je to +/, ochotná.

• Pacient

Paní doktorka je velmi milá, profesionálka a vždy mi pomohla, chodíme k ní celá rodina a jsme spokojeni. Ovšem od doby, co jsem začala nosit kontaktní čočky, chodím k ní velice nerada. Jak zde už bylo napsáno, začne čočky nabízet a cena není zrovna malá. Docházím do centra kontaktních čoček a za sadu roztoků a čoček na 1/2 roku zaplatím o 1000 Kč méně než u paní doktorky. Pokud nosíte brýle, můžu jedině doporučit, je i skvělá operatérka.

• Pacient

Paní doktorku bych zvolila pouze pokud nenosíte kontaktní čočky - při slovu kontaktní čočky se milá paní doktorka mění v obchodníka silného kalibru a její mysl je plná pouze vidiny zisku z prodeje již zmíněných kontaktních čoček - láme vás a láme až si je koupíte jen aby nelámala dál a doma pak zjistíte, že téměř v kterémkoli jiném větším obchodě s kontaktními čočkami byste zaplatili minimálně o 200 Kč méně.

• H

hovorková