K Nemocnici 1106, Hořovice 268 31
B
Blanka
Velmi arogantní doktor, jeho nadvysene chování a ponižování mě osoby mě překvapilo. Že prej mi zachránil zivot ( a to bylo myšleno za predepsani na vysetreni )
Nevím co pan doktor zobe, ale měla by být určitá hranice co si může dovolit!• Nemocnice Hořovice - NH Hospital, a.s. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dana
Přečetla jsem si uvedené recenze a nemohu souhlasit s názorem, že pan doktor je arogantní. Má svůj osobitý přístup a mně přijde vtipný. Již 2 roky se snažíme s manželem vylepšit jeho zdravotní stav a nedaří se nám to. Teprve pan doktor je první, kdo poslal manžela na speciální vyšetření (RTG+MR atd) a plně se mu věnuje. Jsem velmi ráda za to, že jsme ho objevili.
I
ing. Danuše Vodrážková
Je špičkový neurolog se zájmem o zlepšení zdravotního stavu pacienta a hlavně hledá příčiny onemocnněí
Jaroslav
Pan doktor je arogantní, povýšený a neostýchá se vám vysmát uprostřed vyšetření. Do papírů na vyšetření, které mi doporučila doktorka z ambulance zaměřující se specificky na mé problémy, napsal: díky za vyšetření z psychologické indikace.
Anonym
MUDr. Tomáš Bruthans je dobrý diagnostik. Ale chování k lidem je asi na bodu mrazu, arogantní chování, po celou návštěvu se vysmíval, měl arogantní narážky. Takový člověk by neměl pracovat s lidmi, empatie a profesionalita u něj na posledním místě, a jak se k vám bude chovat je podle jeho nálady…jeho diagnóza u mě byla správná…a to na poprvé, ale jeho chování vůči pacientům je naprosto šílené a nepřípustné.
PN
Naprosto arogantní, k mnoha lidem se chová jak kdyby kus hadru, výsledky z vyšetření se ani nedozvím, jeho chování a jednání je šílený a nakonec to ještě otočí na vás.
J.B.
Profesionál každým coulem, pro kterého je zájem pacienta na prvním místě. A navrch velmi vtipný. Velká spokojenost!
Daniela Houbová
Pan MuDr. Bruthans je výborný odborník. Vždy vyslechne problémy pacienta a snaží se pomoci. Manžel trpí smíšenou demencí s Alzheimerem a neuropatií, což se snažíme s pomocí léků a pana doktora ukočírovat a celkem se to daří. Kdyby nebyl pan Mudr. Bruthans ,asi by byl můj manžel na vozíku a jeho psychika by se určitě zhoršila. Přála bych si více takových odborných lékařů, kteří dovedou pomoci.
Hanka H.
Pan doktor Tomáš Bruthans je lékař, který si získal mou důvěru svým vstřícným lidským přístupem a snahou pomoci. Jsem vděčná, že se mohu léčit právě u něj. Byl ochotný pomoci ze dne na den i dceři s akutními problémy, za což mu moc děkuji. Velmi doporučuji všem.
MK
Škoda že nejde dát hodnocení do minusu. Strašná arogance jednání, v podstatě jsem se nedozvěděla výsledek magnetické rezonance, také jsem byla upozorněna že předepsané léky mám vysadit vždyť jsou drahé a třeba je beru zbytečně, při dotazu a co když se moje potíže vrátí mi řekl že je pak zase začnu brát a kolik to si snad jsem schopná najít v návodu! Už jen třešničkou na dortu byly jeho nemístné dotazy na moje soukromí. Jsem objednaná k jinému lékaři, jde o moje zdraví a snad se konečně dozvím co odhalilo/neodhalilo vyšetření na které jsem měsíc čekala a také nebylo zrovna levné (když přihlédnu k tomu jak mu leželo na srdci abych nebrala ty drahé léky). Rozhodně nedoporučuji i když chápu že lékařů je nedostatek ale toto?