Svat. Čecha 972, Kroměříž 767 01
Jana
Pan doktor je super, komunikativní, hlavně bezbolestná prohlídka,jsem moc spokojená,chodila jsem k němu moc let,,pak kvůli onkologické léčbě byla nucena jezdit do Olomouce.. nyní po 14 letech jsem se vrátila opět k němu a vůbec nelituji..moc příjemný doktor i sestřička
• Ordinace • Jiný •
E
Edita
Pan doktor je opravdu málo komunikativní, což za mě vnímám jako velký problém speciálně ve chvíli, kdy gynekologický problém řešíte - nejste dostatečně informovaná o možných důsledcích apod. Prostě se nedozvíte vůbec nic. Pak doktor podle mě neklade důraz na prevenci a podle mého názoru ani nehledá příčiny obtíží. Vše hned řešit jenom práškama a práškama, aniž by byl důvod obtíží znám. Když už pan doktor něco řekne, tak vlastně nevíte co to pro vás znamená - je to v pořádku nebo mám problém? Kdo ví:) Jinak je pan doktor vždycky fajn, pokud se na něco potřebujete doptat na dálku, tak v telefonu vám poradí. Já si ale našla gynekologa jiného, komunikativního a cítím se tak jistější co se mého zdraví týče. Bez dostatečné důvěry to nejde.
• Ordinace • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
U pana doktora budu již druhým rokem, je skvělý. Není potřeba objednání, když je problém, stačí zavolat a ochotně pomůže. Příjemná sestřička, čisté a vybavené prostředí. Moc doporučuji.
• Ordinace • •
Váš účet byl odstraněn
K panu doktorovi jsem přešla na začátku těhotenství, nemůžu nic vytknout. Nic nezanedbává, vše potřebné vysvětlí.
Váš účet byl odstraněn
Já jsem s panem doktorem byla v celku až do dnes spokojená, ale když jsem zjistila v těhotenství, kdy zároveň užívám lék monopril na vysoký tlak, že podle všeho je lék na plod nebezpečný a má se přestat v těhotenství užívat, tak mě pan doktor na něj vůbec neupozornil, i když sem mu to hlásila, že jej užívám. A k tomu mi řekl, že na kontrolu na kardiologii nemusím spěchat. Trochu mě zarazila i recenze, že pan doktor vše vysvětlí. Já mám zkušenost, že moc nemluví a řekne opravdu jen to nejdůležitější. I když ohledně léků taky ne.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor je velmi neprijemny, nespolehlivy a neda se s nim na nicem domluvit. Kdyz uz vam neco slibi, tak to nedodrzi. Pri prechodu k jinemu gynekologovi opet jen problemy. Nekolikrat polozi telefon a nechce komunikovat. Ma problem komunikovat i s ambulanci noveho gynekologa a nerespektuje ani zakonne lhuty na predani zdravotni dokumentace.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Jsem jeho pacientkou řadu let, prošla jsem s ním několik těhotenství i samovolné potraty. Na počátku těhotenství se nijak nerozplývá, vše řeší pragmaticky, ale systematicky... Po předchozích zkušenostech jsem spokojená...
Chodí k němu i moje maminka a co hodnotím je přístup ke starým lidem.• • •
Váš účet byl odstraněn
je to skvělý gynekolog :-)
Váš účet byl odstraněn
Přešla jsem k panu doktorovi od p.Konečného který mě zklamal svým přístupem,při jedné návštěvě se mě zeptal zda nechci miminko že nejsem tak stará a na druhé mě řekl zda nechci podvázat vaječníky k mému věku.O jeho sestře rači nemluvím starší paní,generál ...fuj .Ted sem zpokojená a sono mi dělá automaticky při každé kontrole jsem opravdu spokojená.
velice dobrý doktor
Upravit nebo spravovat profil- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Kroměříži
- Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Kroměříži
- Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Kroměříži