Smluvní pojišťovny:
Čt 8 - 15
Pá 8 - 12
TELEFON:
Více O mně

• Praktické lékařství pro děti a dorost

Ratibor Kopec
Ordinace

Sady 28.října 5, Břeclav, Břeclav

• N

K panu doktorovi jsme přešli z Hodonína a nelituji. Je vždy ochotný, hledá alternativní cestu, poradí a vždy určil správnou diagnózu a doporučil vhodnou léčbu. Jsem maximálně spokojená po stránce lékařské i lidské. Sestřička je také skvělá, vyborna organizace, jsou to lidé na svém místě.

• Doporučuji, chodím s dětmi již 18 let. Vždy určena správná diagnoza a vždy ochotný (i to telefonu lze s ním vše konzultovat)

• Konečně jsme našli dětského lékaře,který se věnuje malému pacientovi jako vlastnímu dítěti!! Ano,Ratibor Kopec je tím ohleduplným a všestraným pediatrem! Děkujeme za péči!

• Pan doktor měl v péči všechny děti z přítelovy strany rodiny,tudíž volba byla jasná.Jsem velmi spokojená.Nemůžu si vynachválit jeho přístup,pomohl hned od začátku,díky němu je můj syn ještě půlroce plně kojen,nehoní nás po odborných lékařech,má spoustu zkušeností, problém s očičkem i ekzémem byl rychle vyřešen.Jeho přístup k očkování je také vzácný.Můžu jen doporučit

• Lepšího lékaře jsme si pro své děti vybrat nemohli!!! Pana doktora tímto srdečně zdravíme a moc moc děkujeme za skvělou péči, laskavost, vstřícnost a srdečnost, se kterou své povolání vykonává. Hodných a milých lidí, jako je pan doktor (a samozřejmě i paní sestřička), je dnes skutečně málo!

• S

Ten nej detsky lekar,nemenila bych. Ochotny,hodny vzdy poradi a pomuze. Dekuji.

• Chodím s dětmi k panu doktorovi již 13 let a mohu jen doporučit!

• Na pana doktora si nemohu vůbec stěžovat. Správná diagnóza, léčba i péče a přístup k pacientům. Je velmi ochotný a vše vysvětlí. Jen škoda, že už jsem vyrostla a musím chodit k doktorovi pro dospěláky:)

• Tento pan doktor mi příjde jako nejlepší jakého mohu mít

• Na pana doktora si nemůžu ztěžovat.Vždy milý,na děti hodný dobře poradí.Můžu jen doporučit

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, chci se zeptat zda je má váha v pořádku. Je mi 15 let (31.7 2004) měřím 177 cm a vážím 65,4 kg.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Ratibor Kopec