Rastislav Jánoška
Ordinace lékaře specialisty-internisty

Budějovická 553, Tábor 39001

• T

Kdybych měla popsat jedním slovem pana doktora Jánošku, bylo by to PECKA! Jeho lidskost a pochopení se snoubí s profesionalitou a zkušeností. To už se dnes jen tak nevidí!!! Pan doktor v naší rodině léčí už 4. generaci! Slyšíte dobře! Pomohl mojí babičce(dožila se 93 let), tatínka, maminku, tetu, mě a teď i mého syna. Vyřešil u nás velmi závažné stavy, s kterými si ani v nemocnicích moc nevěděli rady. Jestli někomu věřím a bez pochyb svěřím své vrcholově sportující děti, tak Rosťovi! Moc děkujeme za péči!

• Ordinace lékaře specialisty-internisty Jiný  •

• Vážení, měl jsem to štěstí, že jsem mohl pana doktora Jánošku v životě osobně potkat. Několik let jsem sním spolupracoval u jednoho zaměstnavatele. Je to špička ve svém oboru, a jako člověk nemá chybu. Když mé děti byly malé, tak jsem byl často na služebních cestách a v případě potřeby se stačilo zmínit a pan doktor vždy pomohl, mé děti se nikdy nebály doktora, protože přišel vždy strejda Rosťa a pomohl a to bez ohledu na jeho osobní pohodlí a čas. Využívám této možnosti a chci mu touto cestou co nejsrdečnějj poděkovat a popřát mu mnoho zdraví a osobní spokojenosti. Sup Jaroslav.

• Je to PAN DOKTOR.

• vřele doporučuji

• Celá rodina s přáteli mu vděčíme na mnohé, je výborný diagnostik a dokáže pomocii ve fatálních situacích

• Tak vážení toto je PAN DOKTOR. Když mám problém a kokoti v nemocnici koukaj jak trubky, doktor Jánoška vždy pomůže a opravdu vyléčí.

• bezva

• Myslím,že těžko hledat lepšího.Navštěvujeme již několik let celá rodina a plno dalších známých jsem přivedl.Nikdz neřekl ne a to i když pracovní doba byla již několik hodin oficiálně skončena.Jdemu především o lidi. Nenechám dopustit.

• Je to borec

• Velice dobrý lékař,mohu hodnotit jen kladně.