Majakovského 1062/4, Mikulov 69201
Marcela Hanakova
Jsme velmi spokojeni a dekujeme celemu tymu za precizni pofesionalni pristup a za zachranu naseho psa. Pan doktor je perfektni diagnostik a doktorky pohotove odbornice, velice mile a ochotne
• Ordinace • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Nic proti péči, ale ceny na místní poměry abnormálně vysoké. Běžné preventivní očkování kočky 800 Kč. Bohužel jsem se na cenu nezeptala předem. Až poté jsem zjistila dotazem u jiným veterinářů, že tato cena je proti místnímu normálu dvojnásobná.
jurkovadana
My si nemůžeme na pana doktora vůbec stěžovat.Jezdíme za ním až z Brna,protože jsme v Brně měli špatné zkušenosti a nebo jsme neměli štěstí na dobrého veterináře.Když jsme byli na dovolené a nutně jsme potřebovali pomoc, tak jsme měli štěstí na pana doktora.Je ochotný,milý a vždy nám s pejsky pomohl.Vůbec nám není líto jezdit za ním přes 40km,víme že vždy pomůže.Škoda jen,že není v Brně
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor Jorda je velmi ochotný, výborný diagnostik, má trpělivost každému majiteli vysvětlit, proč a co je potřeba se psem udělat. A jestli se někomu zdá drahý, tak ať se podívá na ceny v Brně. Navíc je natolik sebekritický, že pokud něco není v jeho technických možnostech a schopnostech (například operace torze žaludku) řekne to na rovinu aby se pro podobné případy majitel psa mohl připravit na jinou eventualitu. Máme několik psů a přešli jsme k němu po špatné zkušenosti s bližším veterinářem. Mohu o něm říci jen to nejlepší po všech stránkách - jako člověk i jako odborník. V žádném případě jsem si nikdy nevšimla, že by byl k někomu arogantní!!
Je nejlepší veterinář široko daleko!