MUDr.
Úrazová chirurgie
Dr. Karla Farského 267, Vysoké nad Jizerou 512 11
3 názory
Duda Jiří 22 78
Měl jsem vážný úraz pravé ruky převezli mě do Fakultní nemocnice Střešovice kde jsem šel hned na operaci, nicméně jsem si myslel že přijdu o ruku protože mi visela opravdu jenom na kousku kůže. Měl jsem obrovské štěstí že mě operoval pan doktor Vondra měl jsem přerušený šlachy, nervy,cevy a uřízli biceps a to přímo v ohybu lokte. To co předvedl pan doktor Vondra je až skoro neuvěřitelné ruku mám přišitou opravený nervy tepny částečně hybu s třemi prsty a palcem. Jsem 40 dní po operaci a začíná rehabilitovat . Těmito slovy bych chtěl panu doktorovi hrozně moc poděkovat a hluboce se mu uklonit za jeho vynikající práci. Děkuji duda jiri
• jiné místo • Jiný •
Jiří
Vynikající chirurg, oddaný své práci
Osobně velmi příjemný
Na mém zákroku odvedl vinikající práci. Od volného laloku přez rekonstrukci nervů až po rehabilitace.• Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie • chirurgie ruky •
Peter H.
pan doktor Vondra (+Lhotsky) mi operovali velmi komplikovanou zlomeninu prstu (3nas.zlom.v kloubu). Puvodni odhady vypadali, ze prst zůstane v kloubu bez pohybu, protoze z kostiček byl pred operaci guláš. Dostal jsem konstrukci Suzuki. Po operaci jsem s prstem obcas pohnul o 1mm, bal jsem se aby mi neprirostli slachy :). Momentalne hybnost na 80procent, na orvni pohled uplne zdravy prst. Děkuji za zachranu prstu. Nevím co bych jinak dělal..• jiné místo • Operace prstu •
Odpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
8. 2. 2018 jsem upadla na pravou ruku. Byla jsem ošetřena v Říčanech -rovnání zápěstí, 9. 2. v Benešově - rovnání, další kontrola 13. 2. na RTG zjištěna opět špatná pozice kostí-DIAGNÓZA S5260 zlom. dol. konce ulny i radia, zavřená. Od prvního ošetření mi je doporučována operace, proto jsem na…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, nemusíte mít obavy, operaci lze dobře provést i po dvou týdnech. Naopak je někdy lepší počkat na opadnutí otoku, pro lepší hojení operační rány.
Hodně štěstí.
Chtěla jsem se zeptat zda bych mohla u vás podstoupit rekonstrukci prsou jedno mám a druhé je po mastektomii . A zda by mohla být operace bez krevní transfúze? Děkuji za pochopení S pozdravem Jana
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den paní Jano, rekonstrukce prsou provádí v největším množství Klinika plastické a estetické chirurgie u sv. Anny v Brně. Najde tam kompletní team, který se dané problematice věnuje a může…