• O

MUDr. Petr Vodňanský je zkušený kardiolog na té nejvyšší úrovni. Jeho team je ochotný a profesionální.

• Poliklinika Rokycanova Jiný  •

• S

Spokojenost s panem doktorem je v celku v pořádku, bohužel organizační "dovednosti" klesají na bod mrazu, který podtrhuje neschopnost sestry, která nebere telefony a když už jí hodně otravuje, telefon vyvěsí - nehádám, viděl jsem na vlastní oči. Souvisí s tím i narvaná čekárna i když jsou všichni objednání na přesný čas. Potom jako pacient, který by měl být kontrolován jednou za 1/2 roku obdrží termín za rok a půl. AŤ ŽIJE ZDRAVOTNICTVÍ!!!

• Poliklinika Rokycanova Jiný  •

• velmi nespokojená s přístupem pana doktora,který nedoporučil ani nezajistil náhradní pečí pacientce,která má velkou srdeční slabost,dušnost a velkou bolest na hrudi a o na jeho odbornost bych se nespoléhala...místo akutního řešení poslal pacientku domů a nechal jejímu osudu....nespokojenost obrovská,neprofesionální jednání a věta nevím si rady byla šokující.....musela jsem tedy navštívit pohotovost v Hradci ,aby o pacientku bylo postaráno......tímto děkuji za nekvalitní péči a když si nevíte rady stačilo bych jen doporučit někam jinam pane doktore !!!!

• C

Nejlepší lékař jakého jsem kdy potkal.Svědomitý,slušný a velmi ochotný.Je nutné zdůraznit,že i sestřičky,které u něho pracují jsou velmi příjemné a ochotné.

• svědomitý,zodpovědný, k pacientům ohleduplný a podle našeho názoru patří k nejlepším kardiologům.

• Svědomitý a zodpovědný lékař.

• Vstřícný,ohleduplný,komunikativní,důvěryhodný.

• Velmi dobrý lékař. Specialista.

• Super

• H

Pan doktor je velmi milý,ochotný,vstřícný s velmi hezkým přístupem k pacientům. Hlavně jeden z nejlepších odborníků s velkým přehledem v dané problematice.Jeho jméno lze opravdu řadit k lékařské elitě.V jeho ordinaci i jako pacient zůstávám člověkem.A proto mu velmi děkuji.