- Urologie
Vrchlického 1504, Dvůr Králové nad Labem 544 01
Váš účet byl odstraněn
Vynikající urolog, odborník na svém místě, perfektní přístup k pacientovi.
Doporučuji všem . Děkuji i celému oddělení urologie ve Dvoře Králové.• Městská nemocnice a.s.Dvůr Králové nad Labem • •
Odpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, zhruba před dvěma měsíci měl přítel intimní problém. Šlo o to že mu natekla předkožka a nebylo možné jí přetáhnout zpátky. K doktoru šel až za 3 dny s tím že zjistil že šlo o parafimózu. Tento intimní problém mu vyřešili (ale ne obřízkou ).
Vše se zdálo být už v normálu jenže…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Může to souviset pouze tak ,že má citlivější předkožku! Na erekci či ejakulaci by to nemělo mít žádný zásadnější vliv.
Dobrý den, je mi 22, v 19 jsem měla první pohlavní styk (vždy s kondomem), od té doby mívám záněty močových cest (začnou vždy do dvou dnů po sexu). Několikrát jsem dostala ATB, měla jsem autovakcínu, urovaxom. Chlamydie to dle vyšetření nejsou, vždy E-coli... V létě se mi potíže objevily znovu,…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Svépomocí to nevyřešíte! Zajděte na spádovou urologickou ambulanci a nechte se řádně a kompletně vyšetřit. Možná bude podobné vyšetření muset absolvovat i partner. Na tento nepříjemný intimní problém…