Ondřej Toman
Ordinace specialisty - neurologie

Masarykova 485, Neratovice 27711

• Odborník na svém místě. Mě "opravil" krční páteř (bolest a občasná necitlivost levé ruky) a to tak, že v podstatě nemám problém.

• A

Nedoporučuji, pokud máte akutní problém. Nechají Vás čekat týdny, kdy se Váš stav jen zhoršuje, a když se k nim pak dobelháte se zpožděním, protože rychleji to už fakt nejde, tak Vás “milá” sestřička, která jen kasíruje, vykopne. Nedoporučuji. Jsou lepší lékaři a přístupem, kdy se pacient necítí jako nula a nemusí týdny trpět.

• Ordinace specialisty - neurologie Jiný  •

Termín jsem dostal až za dva měsíce, naštěstí jsem se k doktorovi dostal jako náhradník během týdne. Mám problémy s krční páteří, jestli mě provedená léčba pomůže se ukáže, ale pocit z přístupu pana doktora je zdaleka nejlepší co jsem doposud zažil. Pan doktor je velice ochotný, vše vysvětlí, vyzařuje z něho zkušenost a jistota že ví co dělá. Další termín sz za dva měsíce, to jediné mě mrzí.

• Ordinace specialisty - neurologie Jiný  •

• Je celkem zbytečné psát již napsané .Jeto opravdu odborník a ke všemu má srdce.J.Forejt Děčín Já osobně jsem mu moc vděčný.

• Po návštěvě u pana doktora, která dopadla opět dobře plně k mé spokojenosti musím konstatovat následující. Trochu méně času na pacienta pan doktor má, ale také více umí. Zároveň je tak vyhlášení, že pacienti neváhají vážit i několik set kilometrů cesty za ním. Z mého hlediska méně času a objednání za měsíc lepší než více času na pacienta a čekat 3 měsíce.

• Pan doktor byl svého času velmi dobrý neurolog. Teď však z toho udělal montážní linku a je to na úkor kvality. Možná by stačilo jen trochu ubrat a na pacienta si vyčlenit více času.

• Mám alergii.Když jsem se dozvěděla,že pan doktor-neurolog ,léčí toto onemocnění akupunkturou,nevěřila jsem ani této metodě a ani lékaři.Když jsem měla alergii v plném proudu,nechala jsem se přesvědčit a za panem doktorem jsem zašla.Hned jsem mu ale oznámila,že akupunktuře nevěřím ani tomu,že mě alergie zbaví.Touto cestou bych se chtěla panu doktorovi omluvit a poděkovat.5 sezení a alergie byla pryč,a to na rok.Nyní opět chodím na sezení,věřím,a jsem plná díků a pokory.Nutno dodat,že objednat se musim vždy dostatečně dopředu,protože na termín objednání čekám doooost dlouho.-no, u špatného doktora bych asi nečekala,ale.......
    Děkuji za léčbu pane doktore!!!!

• Vynikající lékař ! Velice příjemný a ochotný.Navíc má velmi dobré ceny.
    Jsem velmi spokojená.
    A.D.

Výborný lékař ! Pomohl mi z toho nejhoršího. A k tomu všemu v Praze bych zaplatila nejméně jednou tolik. Děkuji mu !

• I když vím, že často píšou hlavně Ti nespokojení, já musím vyjádřit svojí absolutní spokojenost. Po několika letech motolic a pádů, bolestí hlavy (poté co jsem prošla desítkami lékařů) jsem po návštěve pana doktora Tomana opět začala žít . Obtíže konečně po mobilizaci a jehličkách odezněly. Ano na ošetření se čeká, ale asi platí čím lepší, tím déle se musí počkat. Ale čekání se opravdu VYPLATILO