Mgr. Ondřej Petr Zelenka

Psycholog · Více o specializacích

Nový Jičín 1 adresa

Jsem hypnoterapeut a psychologický poradce. Pomáhám lidem s úzkostí a stresem, fobiemi a konkrétními strachy, nespavostí, odvykáním kouření a opakujícími se vztahovými vzorci. Pracuji klidně, věcně a bez ezoteriky, v duchu nepřímé ericksonovské hypnózy: spolupracujeme, tempo určujete vy a po celou dobu máte plnou kontrolu.

Vzdělání mám právnické (JUDr., Masarykova univerzita) i psychologické (MSc., Lund University). Výcvik v systemické hypnóze jsem absolvoval u PhDr. Jiřího Zíky (kurz akreditovaný dle stavovského předpisu ČLK), jsem spoluzakladatelem Institutu systemické hypnózy a v pomáhajících profesích působím od roku 2008.

Sezení vedu osobně v Novém Jičíně (Masarykovo náměstí 40) i online pro celou ČR. První krok je zdarma: úvodní telefonický rozhovor (zhruba 10 minut), ve kterém společně zhodnotíme, zda je hypnoterapie pro vaši situaci vhodná. Pokud ne, řeknu vám to rovnou a doporučím jiný postup.

Důležité: nejsem lékař, psychiatr ani klinický psycholog a nestanovuji diagnózy. Při akutní krizi volejte 112 nebo Linku první psychické pomoci 116 123.

Další informace: hypnoza.info

Více O mně

Terapeutický přístup

Hypnoterapie

• Psychologické poradenství

2 200 Kč

Ondřej Petr Zelenka
Hypnóza Nový Jičín Mgr. Ondřej Petr Zelenka, MSc.

Masarykovo náměstí 40, Nový Jičín 741 01

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Ondřej Petr Zelenka? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor