Chirurg · Více o specializacích

Milan Oulehla
Poliklinika Vltava

Františka Ondříčka 1088/2, České Budějovice 370 11

• E

Dnes mi pan doktor vytáhl trn z paty (doslova). Pan doktor je sympaťák . Nejen, že mi pomohl, ale zároveň jsem se zasmála a zpříjemnil mi den.

• V

Pan doktor mi velmi pomohl. A navíc měl skvělý přístup. Zákrok byl nepříjemný, ale vyřešil můj problém.

• Poliklinika Vltava Jiný  •

Pan doktor Oulehla je odborník na svém místě. Jeho empatický a profesionální přístup je nevšední na dnešní poměry jiných lékařů. :) Stejně tak přístup paní sestřičky byl moc milý. Děkuji oběma za skvělou péči a přístup. Určitě doporučuji.

• A

Arogantní člověk, který není schopen pomoci a ani správně diagnostikovat problém.

MUDr. Milan Oulehla

Účelová poskozujici reakce, smutné. Politování pisatele.

• I

Jsem pacientkou pana doktora již řadu let, je to nejenom vynikající odborník, ale hlavně velmi příjemný, citlivý a laskavý člověk. Cením si toho, že před jakýmkoliv zákrokem vždy vysvětlí, co je nutné udělat a jak bude postupovat. I během zákroku s pacientem komunikuje, což je velmi uklidňující. Moc děkuji a přeji jen to nejlepší.

• Poliklinika Vltava Jiný  •

Již vícekrát jsem pana doktora navštívil, vždy byl velmi profesionální, jasně a stručně vše vysvětlil a i díky mé důvěře k němu, jsem se vždy dobře zahojil. Děkuji, je to odborník na svém místě, doporučuji!

• H

Nejen profesionalni pristup lekare a sestry,ale i lidsky.Moc dekuji.

• A

Bohužel jsem s vyšetřením dr.Oulehly i sestry velmi nespokojena a kdyby to šlo nedám žádnou hvězdičku. Byla jsem na vyšetření s tříletým synem a zlomeným malíčkem. Už po otevření dveří do ordinace zněl pozdrav sestry "sundat boty''. Potom sestra máchla rukou na židli v rohu. To asi mělo znamenat ať si dítě sedne na židli? Pan doktor se sestrou mi vynadali že máme pendlerskou kartu pojištění a že se jim tento systém nelíbí protože jsou s tím problémy (jako bych za to mohla a vymyslela si to).Nikde jsem s pedlerskou kartou ještě neměla problém a to ji mám rok. Tady to byl problém velký. Na zlomený malíček se dr. ani nepodíval a na rentgen na který nás měl poslat nás neposlal a řekl ať přijdeme za 14 dní. Hned ten den jsem se synem jela ještě na polikliniku sever kde synovi udělali okamžitě rentgen a prstík dali do dlahy. Opravdu jsem se s takovým přístupem ještě nesetkala.

MUDr. Milan Oulehla

Jedná se o zcela nepravdivé a překroucené informace ze strany pacientky, neodpovídající reálné situaci.

Lekar i sestra profesionalni pristup, komunikativni , vysvetleni zakroku, vysvetleni priciny a doporuceni od lekare, jak eliminovat pricinu.

• R

Navštívil jsem pana doktora na doporučení. Můj první dojem z ordinace je velmi pozitivní. Již druhý den po aplikaci naordinované masti významné zlepšení stavu. V ordinaci oceňuji velmi příjemné jednání sestry i lékaře. Jednoznačně doporučuji.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, tatínek má bercovy vřed na levé noze, od kole ke kotníku , vůbec se to nelepší, lékaři mu nechtějí pomoct, (jenom amputace), víme ze sou pracoviště chronických ran, na vlastní náklady jezdíme do Brna, ale jeden lékař mu to léčí a převažuje, podruhé je tam jiný a vše je spatne, hrozné…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Milan Oulehla

dobry den.obratte se na specializovanou "Podiatrickou ambulanci" . V C.Budejovicich. napr na Pk Sever u Mudr.Sustra.M.O.