Michal Krčma
Endokrinologická ambulance I.interní kliniky FN a LF UK Plzeň

Alej Svobody 80, Plzeň

Konečně mám klid po letech neúspěchů s léčbou štítné žlázy. Pan Krčma je výborný lékař, který mi perfektně nastavil léčbu, vždy vše podrobně vysvětlí, poradí, pomůže. Navíc je empatický a příjemný k lidem a také dodržuje objednanou hodinu, takže nikdy nečekám dlouho. Opravdu není na co si stěžovat. Chválu si zaslouží i sestřičky na oddělení, vždy si skvěle pokecáme a zasmějeme se

• Endokrinologická ambulance I.interní kliniky FN a LF UK Plzeň Jiný  •

Nejlepsi doktor, ktereho jsem potkala. Dobry clovek a výborný lékař. Komunikativní. Naslouchá pacientovi. Odborník, ví, co dělá a proč to dělá. Moc mi pomohl a pomáhá.

• Endokrinologická ambulance I.interní kliniky FN a LF UK Plzeň Jiný  •

• Nemám ráda doktory ani prášky. Ale k panu doktorovi Krčmovi jezdím ráda, věřím mu a budu brát cokoliv, co mi naordinuje. Je to opravdu PAN DOKTOR a záleží mu na pacientech. Ani mě netrápí, že mám zvýšenou funkci štítné žlázy, protože jsem díky tomu poznala skvělého člověka a vím, že jsem v dobrých rukou.

• Endokrinologická ambulance I.interní kliniky FN a LF UK Plzeň  •

• Pan doktor je úžasný člověk i lékař. Byla jsem u něj zhruba třikrát - vždy byl usměvavý, vždy se mi snažil pomoct, vše vysvětlit. Dva roky jsem lítala po lékařích s neuvěřitelnou bolestí břicha. Jsem vděčná a šťastná, že jsem se dostala k takovému odborníkovi jako je pan Krčma. Udělal mi potřebné testy - na výsledky jsem sice čekala déle, ale konečně jsem se dozvěděla, co mi je a jak můj problém léčit..Přece jenom nemůžu být od svých 19 let neplodná. Děkuji moc za pana doktora a za velmi ochotnou sestřičku, i když jsem šla na odběr 8 ampulí krve, tak mě to vůbec netrápilo, protože jsem věděla, že přijdu do ordinace, kde mi pomůžou, kde se na mě usmějí, vyslechnou mě a promluví si se mnou..
    Kéž kdyby bylo více takových odborníků, jako je pan doktor.

• Pan doktor je úžasný odborník. Je velmi milý a důsledný. Udělal mi veškeré testy, které bylo zapotřebí. Jsem velmi ráda, že jsem mohla být jeho pacientkou. Také musím pochváli sestřičku, která je poklad :).

• Potvrzuji niže uvedené názory, pan doktor i sestřička jsou velmi příjemní a vstřícní. Chodíme k němu s mentálně postiženou dcerou a vždy se setkáváme s perfektním přístupem. A navíc v čekárně netrávíme zbytečně moc času.

• K panu doktorovi jsem přišla poprvé minulý týden. Vzal mě, protože mi moje ošetřující lékařka řekla, že je to nutné, hned následující den. V ordinaci jsem se cítila "skvěle". Ač jsem byla u doktora, bylo mi dobře. Pan doktor byl ochotný, milý, vstřícný, zábavný. Stejně tak jeho sestřička, což se často nevidí. Navíc mě vzal snad i dřív než v objednanou dobu, a stejně tomu bylo i dnes. Jsem s přístupem pana doktora a hlavně léčbou maximálně spokojená...Jsem strašnej pacient, nedodržuju rady a příkazy, ale tentokrát jsem poslechla. Jsem ráda, že jiní endokrinologové, kam jsem se chtěla objednat, mě mohli vzít až nejdříve za 14dnů, protože jinak bych k MUDr.Krčmovi nepřišla a nepoznala skvělého doktora. Samozřejmě ze mě mluví velice subjektivní pocit z člověka, vlastně ze dvou lidí, ale myslím,že mohu soudit, protože jsem doktorů (bohužel) poznala už dost. Všem vřele doporučuji.

• Pan doktor,který se o pacienta opravdu zajímá a snaží se mu pomoci.Poslouchá,co mu pacient říká a hledá problém dost zeširoka

• Jsme v kontaktu zatím krátce,ale je to pan doktor,který bere pacienta komplexně,neodbyde ho,vyslechne a přijme diskuzi,snaží se pomoci.

• Pan doktor pracuje v Plzni ve fakultni nemocnici a je vynikajici. Prijde mi ze se zajima o pacienta jako o celeho cloveka a ne jenom o stitnou zlazu. Asi i diky tomu mi prisel na uplne jine onemocneni, se kterym jsem se trapil dost dlouhou radku mesicu a ostatni specialiste mi nepomohli. Po jeho lecbe se mi docela ulevilo. Ma super milou sestricku pani Vokurkovou.