Michael Hejný
Městská nemocnice Čáslav

Jeníkovská 348, Čáslav 286 01

• Milý pan doktor s výborným přístupem k pacientkám. Dokonce na vyšetření dojíždím z Prahy do Čáslavi, protože se mi nechce lékař měnit. Děkuji mu za důkladnou péči.

• I já mám s panem doktorem dobré zkušenosti,rodil mého 2 syna císařem a říká mi též děvenko,je vždy usměvavý a vše umí vysvětlit.

• Skvělý lékař a člověk

• Rodit naše dvojčata v Čáslavi jsem se rozhodla právě kvůli panu doktorovi Hejnému, který je mým gynekologem už víc jak deset let, a rozhodně nelituju. Ač jsem musela dojíždět na kontroly z Prahy, kde poslední roky žiju, neměnila bych, jedině pokud by to vyžadoval můj zdravotní stav (předčasný porod kvůli lepšímu vybavení klinik v Praze). Celé těhotenství jsem se asi jako každá budoucí matka prvorodička, obávala, aby byla mimina zdravá a vše dobře dopadlo, a to, co mě drželo, abych nepanikařila, byl právě pan doktor se svým příjemným smyslem pro humor, pochopením pro každý dotaz a má bezmezná důvěra v jeho zkušenosti. Vyznávám osobní přístup a v Čáslavi se mi ho dostalo plně, včetně sestřiček v ambulanci, později porodních asistentek v porodnici, i sestřiček na neonatologii. Nemluvě o v mezích možností maximálně pohodovém porodu císařským řezem, který senzačně vedla paní doktorka Hlasová v tandemu s paní doktorkou Hurnou. Výborný byl i přístup anesteziologa a sestřičky. Děkuju všem! Alice Tejkalová

• Musela jsem kvůli těhotenství změnit gynekologa ( můj je hodně daleko)a ikdyž jsem byla "rozmazlená" od soukromníka, pan Hejný mi okamžitě sedl a skvěle si rozumíme. Doufám, že bude u porodu.

• Před 34 roky mi pomáhal přivést na svět chlapečka 5,25 kg. Všechno dobře dopadlo, syn je to nejlepší, co jsem v životě dokázala a pan doktor Hejný byl přitom. Byl vynikající narozdíl od tehdejšího primáře Pázlera a nikdy na něho nezapomenu. Bylo to v Kutné Hoře v roce 1976....

• Zkušený lékař, citlivě a ohleduplně vyšetřuje, což je velmi důležité. Snad jen chybí soukromí - vše, co říká, slyší i další pacientky v kabince :-(.

• A

K panu doktorovi chodím už 14 let, jsem nadmíru spokojená jak s jeho osobou, tak i s přístupem k nám pacientkám. V jeho péči jsem byla i během těhotenství a vše i díky jeho péči dopadlo výborně. Doufám, že ještě dlouho nebudu muset řešit otázku, kterého nového gynekologa zvolit.

I když jsem u něho byla zatím jen dvakrát,zdá se příjemný.Je pečlivý a říká mi "děvenko" což mě dostává.Snad bude i u porodu.

• B

K panu sice již bývalému primáři chodím už od 16 což je už dost dlouho a také jako vy ostatní doufám, že nepůjde do důchodu, je to nejlepší lékař kterého znám.