Martina Wirthová
Ordinace

Husova 1509/18, Plzeň 30100

Poliklinika Bory s.r.o.

Čechova 2641/44, Plzeň 30100

Skvělá paní doktorka. Milá a zároveň profesionální. Nasadila mi léčbu, která je účinná. Jsem spokojena.

• B

Absolutně úžasná lékařka, neskutečně laskavý, ochotný člověk na správném místě. Nadprůměrná empatie k pacientovi, odborník s velkým O. Děkuji!

• Ordinace Jiný  •

K paní doktorce chodím mnoho let. Vážím si jí za její odbornost, laskavost a neuvěřitelnou slušnost k pacientovi.

• Ordinace Jiný  •

Paní doktorka je velice empatická, milá a příjemná. Závěrem mé kontroly díkybohu bylo to, že se štítnou žlázou nic nemám. Nečekala jsem vůbec, šla jsem přesně na čas. Jsem velmi spokojená.

• Ordinace Jiný  •

Skvělá lékařka, léčím se u ní 6 let a opravdu mi velice pomohla. Vždy vše pečlivě vysvětlí a hledá vhodnou léčbu přesně pro mne.

• Ordinace Jiný  •

• Velmi příjemná paní doktorka jsem ráda že budu v její péči.
    Překvapilo mě velmi příjemné chování paní doktorky i sestřičky.

• Ordinace Běžná kontrola  •

• Lékařka s velkým L. Příjemné a milé vystupování, empatická, ochotná, trpělivá. Profesionál na svém místě, zajímá se o celkový stav. Vše pečlivě vysvětlí a dokáže dobře poradit. S objednáním jsem neměla nikdy problém, pracuji ve zdravotnictví a tak musím směny upravovat prohlídkám. Vždy mi milá a ochotná sestřička vyšla vstříc, též i paní doktorka. Po zkušenostech ze své profese jedna z nejlepších lékařek, co znám. Kéž by bylo více takových lékařů a lékařek.

• Léčím se již 19let vyzkoušela jsem tři lékaře, paní doktorka je konečně lékařka pro pacienta a né pro pojišťovnu.Jsem její pacientkou již 4roky a jsem mimořádně spokojená.

• Paní doktorka je břídil a ne odborník na svém místě! Už při objednání v říjnu jsem jim řekl, co potřebuji, přesto mě dnes odmítla vyšetřit. Na štítné žlázy je možná dobrá, ale jinak se své práce bojí. Odkázala mě na některého z kolegů, kontakt jsem z ní ale tahal jak z chlupaté deky. Dlouhé objednací lhůty a amatérský přístup. Rozhodně nedoporučuji, jedna z nejhorších zkušeností s lékařem, jakou mám!

• V

Paní doktorka je odborník na svém místě.Je velice milá,příjemná,usměvavá.Zajímá se o celkový stav pacienta.Kdyby byl každý lékař takový.