V práci vycházím z Vaší aktuální situace. Věřím, že důležité je zpomalit a věnovat se prožívání, a hledat zdroje podpory. Já jako terapeut se ptám, zdůrazňuji to, co mi přijde důležité, můžu Vám říct, co vnímám já. Jsou situace, kde se můžeme věnovat konkrétnímu nácviku relaxací, komunikačních dovedností, kde můžu předávat nějaké informace (edukovat). S některými klienty se také věnujeme dřívějším zážitkům, výchově, prostředí a přesvědčením, které je formovali a s aktuálními těžkostmi souvisí.
Mám zpětnou vazbu od klientů, že práci se mnou často hodnotí jako uklidňující a podpůrnou. Vycházím z Gestalt psychoterapeutického výcviku, který aktuálně dokončuji a je mi blízký svým důrazem na prožívání, vztahovost, respekt a vnímání toho, co se vynořuje jako důležité, respektive přítomné. Nejvíc pracovních zkušeností mám ze zdravotnictví (5 let).
Hlavní léčená onemocnění
- Krize
- +24 a11y_sr_more_diseases
2 názory
KJ
Paní terapeutka je velmi empatický a citlivý člověk. Dokáže vás povzbudit a správně pojmenuje to těžké. Pomůže vám nalézt cestu, vymotat se ven z těžkostí a problémů, které vás tíží. Zároveň dbá na to, abyste nebyly při svém uzdravování přetížení. Moc děkuji, že jste tu byla, když jsem to potřebovala.
• jiné místo • Jiný •
Mgr. Markéta Větrovcová
Dobrý den, děkuji Vám za zpětnou vazbu a za čas, který jste tomu psaní věnovala. Ráda jsem Vás v tom čase, kdy jste to potřebovala, doprovázela, a přeju Vám, ať je Vám už jen lépe, Markéta
Klientka M.
S paní Markétou
jsem měla první sezení a jenom ona byla v tom prostoru, zdůrazňovala svůj způsob práce, byl problém se domluvit na termínu 1 za měsíc, dala mi ultimátum, že můžeme zkusit 5 sezení jednou za měsíc, pak pokud to nebude fungovat, spolupráci ukončíme
na prvním sezení vystupovala jako kdyby byla expert na můj život a já byla úplná nula, z prvního sezení jsem odcházela rozrušená, úplně zbytečná investice, škoda mých 800 Kč za sezení• jiné místo • Jiný •
Mgr. Markéta Větrovcová
Dobrý den, v první řadě chci napsat, že je mi líto, že jste se se mnou cítila nerovnocenná, dokonce jako nula, jak píšete. Představuju si, že jste musela být hodně zraněná. To rozhodně nebyl můj záměr, vyvolat ve Vás takový pocit. Dál bych chtěla reagovat na nabídku pěti sezení a následného zhodnocení. Víte, jak jsem Vám i říkala, já zpravidla nemívám zkušenost, že tahle frekvence je dostatečná pro to, aby práce měla hlubší smysl, a moct si stát za kvalitou mé práce je pro mě důležité. Zároveň Vy jste popsala situaci, kde je těžké udělat to teď jinak, a proto to měla být nabídka, ne ultimátum, pojďme to zkusit, a pak to Vy i já vyhodnotíme. Samozřejmě ale se mnou nemusíte souhlasit. Přeju Vám, ať se Vám podaří najít někoho, s kým se budete cítit rovnocenně a s kým Vám to bude dávat smysl.